ležerno izdanje

Šarmantnog glumca uhvatili u kasnom noćnom izlasku, s prijateljima uživa na odmoru u Dubrovniku

Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Galerija

Owen Wilson se skrivao ispod kape, a sudeći prema fotografijama, sjajno se zabavio u kasnom noćnom izlasku u Dubrovniku.

Jedan od najpopularnijih i najšarmantnijih holivudskih glumaca Owen Wilson stigao je u Dubrovnik na odmor, a fotografi su ga nakon jutarnje šetnje gradom uhvatili i u noćnom provodu s prijateljima.

Pogledaj i ovo Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Koji je razlog? Slovi kao omiljen, ali jedan detalj iz njegovog života nitko ne može shvatiti: ''Nikad ju nije upoznao''

Wilson se skrivao ispod kape, a sudeći prema fotografijama, sjajno se zabavio u kasnom noćnom izlasku. Zvijezda filmova "Lovci na djeveruše", "Ponoć u Parizu", "Marley i ja" i brojnih drugih hitova, za izlazak u grad je odabrao ležernu kombinaciju, a nije mu smetala pažnja slučajnih prolaznika.

Ovo nije prvi put da je odabrao Hrvatsku za odmor, naime i prošle je godine uživao u predivnom Dubrovniku, koji ga je očigledno oduševio kao i njegove brojne kolege koji mu se uvijek rado vraćaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene