Jennifer Lopez i Owen Wilson glume u glazbenoj, romantičnoj komediji "Marry Me", a posljednji put su se pojavili zajedno u hororu "Anakonda" 1997.

Galerija


Filmski studiji posljednjih godinu dana kalkuliraju oko objava filmova zbog pandemije koronavirusa, a zbog toga je odgođena i premijera glazbene, romantične komedije "Marry Me" u kojoj glumi Jennifer Lopez

Vezani članci Jennifer Lopez Jennifer Lopez na događaju na kojem je gost bio i premijer Plenković istaknula dekolte s kakvim je već dugo nismo vidjeli Jennifer Lopez i Ben Affleck Vraća se Bennifer? Nove fotke nekadašnjeg omiljenog para uzburkale su glasine o njihovu pomirenju

Kako piše CinemaBlend, Universal Pictures je već neko vrijeme planirao da se film pojavi u kinima u svibnju ove godine, no umjesto toga odlučili su pomaknuti ga za veljaču 2022., netom prije Valentinova. 

Romantičnu komediju je režirala Kat Corio, a priča prati pop zvijezdu Kat Valdez, koju tumači Jennifer, i ona se sprema udati za svog zaručnika Bastiana, kojeg je utjelovio pjevač Malum. No otkriva da joj je on bio nevjeran i iz inata odabere nepoznatog čovjeka iz publike, Charlieja za svog muža. Njega glumi Owen Wilson, a snimanje komedije "Marry Me" je krenulo krajem 2019. prije situacije s koronavirusom. 

Inače, film je ponovno spojio Jennifer i Wilsona koji su posljednji put glumili skupa u hororu "Anakonda" iz 1997. Oboje od ranije imaju iskustva s komedijama u kojima je tema vjenčanje. Naime, Lopez je glumila u "Vjenčanju iz vedra neba", a Wilson u "Lovcima na djeveruše". 

Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa