nekoliko odgoda

Ponovno skupa 22 godine od užasnog horora, no načekat ćemo se da ih vidimo u novoj kombinaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Owen Wilson glume u glazbenoj, romantičnoj komediji "Marry Me", a posljednji put su se pojavili zajedno u hororu "Anakonda" 1997.

Filmski studiji posljednjih godinu dana kalkuliraju oko objava filmova zbog pandemije koronavirusa, a zbog toga je odgođena i premijera glazbene, romantične komedije "Marry Me" u kojoj glumi Jennifer Lopez

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Kako piše CinemaBlend, Universal Pictures je već neko vrijeme planirao da se film pojavi u kinima u svibnju ove godine, no umjesto toga odlučili su pomaknuti ga za veljaču 2022., netom prije Valentinova. 

Romantičnu komediju je režirala Kat Corio, a priča prati pop zvijezdu Kat Valdez, koju tumači Jennifer, i ona se sprema udati za svog zaručnika Bastiana, kojeg je utjelovio pjevač Malum. No otkriva da joj je on bio nevjeran i iz inata odabere nepoznatog čovjeka iz publike, Charlieja za svog muža. Njega glumi Owen Wilson, a snimanje komedije "Marry Me" je krenulo krajem 2019. prije situacije s koronavirusom. 

Inače, film je ponovno spojio Jennifer i Wilsona koji su posljednji put glumili skupa u hororu "Anakonda" iz 1997. Oboje od ranije imaju iskustva s komedijama u kojima je tema vjenčanje. Naime, Lopez je glumila u "Vjenčanju iz vedra neba", a Wilson u "Lovcima na djeveruše". 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Nekad i sad Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene