Poruke koje su si slali Olivia Wilde i Harry Styles navodno su glavni uzrok prekida nje i Jasona Sudeikisa nakon devet godina veze.

Galerija


Ljubavna veza između 36-godišnje glumice Olivije Wilde i deset godina mlađeg glazbenika Harryja Stylesa ovih je dana vruća tema medija diljem svijeta, pogotovo jer je onda nedavno prekinula 9-godišnju vezu s kolegom Jasonom Sudeikisom i očekivao se njihov odlazak pred oltar.

Vezani članci Olivia Wilde i Jason Sudeikis Jedva su kontrolirali strasti na plaži i svi su čekali njihov odlazak pred oltar, ali sada je svemu došao kraj Olivia Wilde i Jason Sudeikis Jedna od najljepših žena na svijetu brčkala se u plićaku sa svojim zaručnikom i pokazala sjajnu figuru

Njima bliski izvori tvrde da su upravo poruke koje su si Olivia i Harry počeli slati tijekom snimanja filma "Don’t Worry, Darling" na kojem su zajedno radili, zapravo potaknule kraj njezine veze.

45-godišnji Jason navodno je postao sumnjičav nakon što je Olivia upoznala mlađahnog pjevača i da mu se srce slomilo kada je otkrio kako se Olivia ponaša njemu iza leđa i što radi, naročito zato što je Harryja uvjerila kako je slobodna kada su se prvi put spetljali.

Olivia je s Jasonom počela izlaziti 2011. godine nakon što se razvela od talijanskog aristokrata Taa Ruspolija. Dvije godine kasnije su se zaručili, a zajedno su dobili i dvoje djece. Vijest da su se odlučili razvesti šokirala je javnost u studenom prošle godine jer su svi očekivali da će se vjenčati, a objaviti kako je među njima gotovo.

I to navodno sve nakon što je Jason pronašao Harryjeve poruke u Olivijinu mobitelu, a koje su potvrdile njegove najgore strahove.

"Jason je potpuno shrvan jer je Olivia počela viđati Harryja njemu iza leđa. Stvarno mu je teško kada ih zajedno vidi, pogotovo zato što su tako bliski. Uzrujan i očajno je pokušava vratiti natrag", izjavio je njemu blizak izvor za The Sun a to bi mogle potvrditi i njihove zajedničke fotografije snimljene nakon što su ona i Harry javno potvrdili vezu.

Novi par se prvi put zajedno pojavio na vjenčanju Harryjeva agenta Jeffreyja Azoffa u kalifornijskom Montecitu, a vjeruje se da im je vezu pomogao tajiti voditelj James Corden u čijoj su se kući potajno nalazili.

Njezine golišave fotke koje su obišle svijet neke su razočarale, ali ona se ne brine - poslije bujne pozadine, pokazala je nešto drugo!