Harry Styles i Olivia Wilde navodno su novi zvjezdani par, a glasine su počele kružiti nakon što su glumicu fotografi snimili kako izlazi iz njegova doma u Los Angelesu.

Galerija


Pjevač Harry Styles (26) navodno se ponovno zaljubio, i to u slavnu glumicu Oliviju Wilde (36).

Vezani članci One Direction Otkrila prljavo rublje neprežaljenog boy-benda i komentirala glasine da su gej: "Svi su spavali sa svima'' Olivia Wilde i Jason Sudeikis Jedva su kontrolirali strasti na plaži i svi su čekali njihov odlazak pred oltar, ali sada je svemu došao kraj

Glasine o novom paru počele su kružiti nakon što se par zbližio na snimanju filma "Don't Worry Darling" u kojem oboje glume, a fotografi su ih uhvatili kako zajedno ulaze u njegovu kuću u Los Angelesu.

"Olivia i Harry zbližili su se na snimanju te su proveli dosta vremena zajedno posljednjih tjedana. Ona je dosta puta bila kod njega doma u posljednje vrijeme", rekao je za Daily Mail izvor blizak pjevaču.

Glumicu i pjevača uhvatili su zajedno i proteklog vikenda na svadbi Harryjeva agenta, a navodno su se držali za ruke i time potvrdili da su zajedno. Još uvijek javno nisu potvrdili glasine.

Lijepa glumica je do studenog prošle godine bila zaručena za svog dugogodišnjeg dečka Jasona Sudeikisa, no nakon njihova prekida ništa nije ukazivalo na činjenicu da ona ljubi nekoga novog.

Sudeći po komentarima njezinih prijatelja, s Harryjem se zbližila nakon što je prekinula osmogodišnju vezu.

Naša voditeljica tek je sada potvrdila da se rastala prije godinu dana: ''Nisam se imala potrebu oglašavati''

Stigao je trenutak zbog kojeg je Meghan Markle strepila, njena polusestra je ostvarila obećano