Oliver Dragojević nije bio samo talentirani glazbenik, već i čovjek omiljen među estradnim kolegama.

Galerija


"Morski vuk" Oliver Dragojević u nedjelju je u 71. godini izgubio bitku s karcinomom te ostavio u velikoj tuzi obitelj, prijatelje te brojne kolege kojima je bio mentor, uzor, ali i prijatelj.

Oliver Dragojević, Gibonni (Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL)
Oliver Dragojević, Petar Grašo (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) Foto: Ivo ?agalj/PIXSELL

Vezani članci Nina Badrić - 3 Nina Badrić objavila fotografije iz Međugorja i ispričala što je tamo radila: ''Nevolja nema ime, a heroji su do nas'' Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Splitski menadžer koji ne štedi nikog: Evo tko se i zašto našao na udaru njegovih kritika

Otkad se saznalo da nas je napustila jedna od najvećih glazbenih legendi na ovim prostorima, njegovi kolege oproštaju se od njega dirljivim porukama koje baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Oliver Dragojević, Gibonni (Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL)
Oliver Dragojević, Gibonni (Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL) Foto: Ivana Ivanovi?/PIXSELL

Među prvima su to učinili Tony Cetinski, Franka Batelić, Goran Karan, Marko Tolja, Saša Lozar i Danijela Dvornik, no sigurni smo kako će tijekom dana biti još mnogo onih koji će prerano preminulom kolegi i prijatelju htjeti javno uputiti lijepe riječi kako bi pokazali koliko su ga cijenili.

Oliver Dragojević, Gibonni (Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL)
Oliver Dragojević, Franka Batelić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

A da je Oliver bio skromna duša u čijem su društvu mnogi domaći glazbenici obožavali provoditi vrijeme, kao i pjevati na pozornici, podsjećaju nas brojne fotografije iz prošlosti koja su nas u trenu vratile u dobra, stara vremena.

Oliver Dragojević, Gibonni (Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL)
Oliver Dragojević, Danijela Martinović (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) Foto: Ivo ?agalj/PIXSELL

Počivao u miru, legendo!