Oliver Dragojević nije bio samo talentirani glazbenik, već i čovjek omiljen među estradnim kolegama.

Galerija


"Morski vuk" Oliver Dragojević u nedjelju je u 71. godini izgubio bitku s karcinomom te ostavio u velikoj tuzi obitelj, prijatelje te brojne kolege kojima je bio mentor, uzor, ali i prijatelj.

Oliver Dragojević Petar Grašo (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)
Oliver Dragojević, Petar Grašo (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)

Vezani članci Doris Dragović, Maja Blagdan, Danijela Martinović (FOTO: Pixell) Imala je Hrvatska uspjeha na Eurosongu, samo smo ga zaboravili: Ovo su najbolje plasirani izvođači Nina Badrić (Foto: Instagram) Ovo ima samo kod nas: U zrakoplovu zapjevali Oliverov hit, a Nina Badrić sve snimila

Otkad se saznalo da nas je napustila jedna od najvećih glazbenih legendi na ovim prostorima, njegovi kolege oproštaju se od njega dirljivim porukama koje baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Oliver Dragojević Gibonni (Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL)
Oliver Dragojević, Gibonni (Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL)

Među prvima su to učinili Tony Cetinski, Franka Batelić, Goran Karan, Marko Tolja, Saša Lozar i Danijela Dvornik, no sigurni smo kako će tijekom dana biti još mnogo onih koji će prerano preminulom kolegi i prijatelju htjeti javno uputiti lijepe riječi kako bi pokazali koliko su ga cijenili.

Oliver Dragojević Franka Batelić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Oliver Dragojević, Franka Batelić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

A da je Oliver bio skromna duša u čijem su društvu mnogi domaći glazbenici obožavali provoditi vrijeme, kao i pjevati na pozornici, podsjećaju nas brojne fotografije iz prošlosti koja su nas u trenu vratile u dobra, stara vremena.

Oliver Dragojević Danijela Martinović (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)
Oliver Dragojević, Danijela Martinović (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)

Počivao u miru, legendo!