Neutješni kolege

Dirljiva poruka kojom se Tony Cetinski oprostio od Olivera

Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Oliver Dragojević (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) +0 Toše Proeski (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Galerija

Glazbena legenda Oliver Dragojević preminuo je jutros u rodnom Splitu.

Oliver Dragojević, Jedan od omiljenih i najpopularnih domaćih pjevača u subotu ujutro  izgubio je bitku s opakom bolešću, rakom pluća, u 71. godini života.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

Oliver je iza sebe ostavio neutješnu obitelj, prijatelje i obožavatelje, a nema sumnje da je riječ o čovjeku koji je na domaćoj glazbenoj sceni ostavio neizbrisiv trag i koja će ga pamtiti kao velikana.

Oliverove pjesme obilježile su mnoge, a među njima i njegove estradne kolege koje je itekako rastužila smrt njihovog uzora, ali i prijatelja. 

Tony Cetinski koji je godinama bio vrlo blizak s Oliverom, poslovno i privatno, posvetio mu je prelijepe riječi na svom službenom Instagram profilu koje će mnoge itekako dirnuti, ako ne i rasplakati. 

"DRAGI MOJ MORSKI VUČE. Ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska dragi naš Oliver. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te volio i volim kao da si mi otac a po duši si mi bio ponekad kao mlađi brat. Od tebe sam najviše učio jer sam od tebe i najviše dobio.

Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedio u tome. U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspješnog postojanja i rada.

Oduvijek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umjetnik nego i ČOVIK i zbog toga ti veliko HVALA.

Duboka bol u prsima i velika praznina u mislima sada su u meni. Pjesme koje si nam ostavio sada su jedina utjeha. Iskrena sućut cijeloj obitelji. Neizreciva bol.

Počivaj u miru Božjem prijatelju i učitelju moj.

Volim te i uvijek ću te voljeti. Ps. Molim te još samo jedno.

Poljubi mi Tošu i zapjevajte jednu za sva vremena. I njemu si bio veliki uzor i put kojeg treba pratiti."

Ne mogu prestati plakati, napisao je na kraju oproštajne poruke neutješni Tony.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene