U velikom su strahu

Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša

Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) +0 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Obitelj Liama Hemswortha strahuje kako bi se on i Miley Cyrus ipak mogli pomiriti.

Obitelj Liama Hemswortha navodno preklinje 29-godišnjeg glumca da se ne ni u kom slučaju ne pomiri s 26-godišnjom pjevačicom Miley Cyrus s kojom se razvodi nakon 7 mjeseci braka, te da prekine sve kontakte koje s njom ima.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Otvorila dušu Ogorčena pjevačica oglasila se o razvodu nakon 8 mjeseci braka: "Samo jednu stvar ne mogu prihvatiti"

Prema pisanju The Suna, članovi obitelji su vrlo zabrinuti za Liama nakon što im je priopćio vijest da se razvodi.

"Miley i Liam oboje koriste riječ "prekid", a ne "razvod" pa je obitelj zabrinuta jer se boje kako bi se u budućnosti mogli pomiriti. Njihov brak je bio predugo toksičan. Nisu stvoreni jedno za drugo", izjavio je izvor blizak obitelji Hemsworth.

Vijest o razvodu Liama i Miley odjeknula je poput bombe u svijetu showbussinesa nakon što su procurile fotografije na kojima Miley ljubi blogericu Kaitlynn Carter na talijanskom jezeru Como.

Od tada u medijima kruže razne teorije o razlozima prekida, koje ni Liam ni Miley nisu službeno potvrdili. On je tek kratko izjavio za Daily Mail Australia kako ne želi ništa komentirati, a potom je objavio i status na profilu na Instagramu u kojem je Miley poručio kako joj želi sve najbolje, dok je ona objavila novu pjesmu "Slide Away" koja govori o prekidu.

Isto je učinila i 2013. godine kada je par prvi put prekinuo, tada je to bila pjesma "Wrecking Ball" koja je postala jedan od njezinih najvećih hitova.

Ipak, sve priče idu u smjeru da je njihovom braku presudila upravo Miley koja se niti nije htjela udati, ali je to učinila zbog Liama. Također, pjevačica navodno još ne želi niti čuti o djeci, a otvoreno je priznala i kako ju i dalje jako privlače žene.

Liam se trenutno nalazi u Byron Bayu kod brata Chrisa i njegove obitelji koji su mu najveća podrška i potpora u ovim teškim trenucima. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) +5 Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Celebrity Ne gubi vrijeme: Slavna glumica uhvaćena kako razmjenjuje poljupce s novom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene