Miley Cyrus i Liam Hemsworth razvode se nakon 7 mjeseci braka.

Galerija


Više nam ništa nije jasno, no tako to ide s ovim parom.

Vezani članci Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga Liam Hemsworth Nakon razvoda od skandalozne supruge koja voli i žene, ljepotan predstavio novu djevojku roditeljima

Prije nekoliko dana saznalo se kako je sedmomjesečnom braku pjevačice Miley Cyrus i glumca Liama Hemswortha došao kraj, a nekoliko dana kasnije, ona je uhvaćena u vrućim poljupcima u Italiji s drugom ženom.

O razlozima razvoda samo se nagađalo, no sve je išlo u smjeru da je Miley pravi krivac, jer se uopće nije htjela udati te još ne želi djecu. Navodno je pred oltar stala zbog Liama kojem je bilo dosta da stalno odgađa vjenčanje. Na kraju je Liam supruzi zaželio sve najbolje te priznao prijateljima da se osjeća kao zadnja budala što joj je vjerovao do kraja.

 

No upućeniji izvori tvrde kako još uvijek nije sigurno je li ovo konačni prekid para.

"Uzeli su stanku, jer im je ona sada jako potrebna. Situacija među njima bila je jako loša i oko mnogih stvari se nisu slagali. Oboje su se htjeli razdvojiti na neko vrijeme, ali to ne znači da je među njima zauvijek gotovo", prenosi People.

"Nada da će se pomiriti postoji. I prije su bili u sličnim situacijama, no uvijek su pronašli način da ponovno budu zajedno", zaključio je nepoznati izvor.

Podsjetimo, par se u tajnosti vjenčao 23. prosinca prošle godine u krugu najbliže obitelji i prijatelji u njihovom domu u Tennesseeju.

Vezu su započeli 2010. godine, dvije godine kasnije su se zaručili, ali i prekinuli zaruke 2013. godine, a onda ih ponovno obnovili 2016. godine. 

Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"