Ah, ovo dvoje!

Opet su nasamarili javnost? Svi pišu o njihovom razvodu, no oni samo uzimaju stanku?

Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +1 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Miley Cyrus i Liam Hemsworth razvode se nakon 7 mjeseci braka.

Više nam ništa nije jasno, no tako to ide s ovim parom.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Sada je i službeno! Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

Prije nekoliko dana saznalo se kako je sedmomjesečnom braku pjevačice Miley Cyrus i glumca Liama Hemswortha došao kraj, a nekoliko dana kasnije, ona je uhvaćena u vrućim poljupcima u Italiji s drugom ženom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

O razlozima razvoda samo se nagađalo, no sve je išlo u smjeru da je Miley pravi krivac, jer se uopće nije htjela udati te još ne želi djecu. Navodno je pred oltar stala zbog Liama kojem je bilo dosta da stalno odgađa vjenčanje. Na kraju je Liam supruzi zaželio sve najbolje te priznao prijateljima da se osjeća kao zadnja budala što joj je vjerovao do kraja.

 

No upućeniji izvori tvrde kako još uvijek nije sigurno je li ovo konačni prekid para.

"Uzeli su stanku, jer im je ona sada jako potrebna. Situacija među njima bila je jako loša i oko mnogih stvari se nisu slagali. Oboje su se htjeli razdvojiti na neko vrijeme, ali to ne znači da je među njima zauvijek gotovo", prenosi People.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

"Nada da će se pomiriti postoji. I prije su bili u sličnim situacijama, no uvijek su pronašli način da ponovno budu zajedno", zaključio je nepoznati izvor.

Podsjetimo, par se u tajnosti vjenčao 23. prosinca prošle godine u krugu najbliže obitelji i prijatelji u njihovom domu u Tennesseeju.

Vezu su započeli 2010. godine, dvije godine kasnije su se zaručili, ali i prekinuli zaruke 2013. godine, a onda ih ponovno obnovili 2016. godine. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +6 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Celebrity Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene