Utjeha u obitelji

Slomljeni Liam oglasio se prvi put o razvodu nakon 7 mjeseci braka: "Ne razumijete vi to"

Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +0 Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Liam Hemsworth oglasio se prvi put nakon što je objavljeno da se on i Miley Cyrus razvode.

Holivudski glumac Liam Hemsworth oglasio se prvi put nakon što je proteklog vikenda svijet ostao u šoku kad se pročulo da se on i pjevačica Miley Cyrus razvode nakon samo sedam mjeseci braka.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Otvorila dušu Ogorčena pjevačica oglasila se o razvodu nakon 8 mjeseci braka: "Samo jednu stvar ne mogu prihvatiti"

"Ne razumijete kako je to. Ne želim o tome pričati", emotivno je izjavio Liam za Daily Mail Australia.

Liam se oglasio i na svom profilu na Instagramu gdje je poručio kako Miley želi sve najbolje u životu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

"Bok svima, samo sam želio kratko reći da smo se Miley i ja nedavno rastali i da joj želim zdravlje i sreću u budućnosti. Ovo je osobna stvar i nisam odlučio niti ću odlučiti davati izjave za medije. Svi komentari koje ćete vidjeti su lažni. Mir i ljubav", napisao je Liam uz fotografiju koja prikazuje zalazak sunca na plaži.

Na prvim fotografijama snimljenima nakon vijesti o razvodu, glumac djeluje loše volje i snuždeno, a osmijeh kojeg smo navikli vidjeti izostao je s lica. Liam se trenutno nalazi u australskom Byron Bayu kod starijeg brata Chrisa i njegove supruge Else Pataky. Kako bi se raspoložio izašao je na smrznuti jogurt u njihovu i društvu i društvu nećaka.

Iako su djelovalo sretno, ispostavilo se kako stvari između supružnika nisu funkcionirale sjajno.

Navodno su svađe počele još prošle godine, i to zbog planiranja djeteta i želja za proširenjem obitelji.

"On je želio dijete i nije htio odustati ni odgađati planove za širenjem obitelji, ali Miley to baš nije imala na pameti. Srce mu se nakon toga slomilo", izjavio je izvor blizak paru za OK!Australia.

Isti izvor tvrdi kako se Miley zapravo nije htjela ni udati. 

"Čini se kako su to primjećivali svi osim Liama. Njegova ga je obitelj dugo vremena preklinjala da to pokuša shvatiti, ali on je vjerovao u Miley. Sada se osjeća kao idiot", izjavio je.

Izvor blizak pjevačici za TMZ je izjavio kako je Miley navodno posljednjih nekoliko mjeseci pokušala spasiti brak i inzistirala na odlasku terapeutu, za što on nakon svega nije htio čuti. 

Osim što je objavila vijest o razvodu, Miley je dodatno šokirala javnost fotografijama na kojima se strastveno ljubi s blogericom Kaitlynn Carter u Italiji.

Miley i Liam u tajnosti su se vjenčali 23. prosinca prošle godine u krugu najbliže obitelji i prijatelja u svome domu u Tennesseeju. Vezu su započeli 2010. godine, dvije godine kasnije su se zaručili, ali i prekinuli zaruke, a onda ih ponovno obnovili 2016. godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Ćermak (Foto: Facebook) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +7 Lana Gadža Čermak (Foto: Instagram) Celebrity Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene