i ona je poklekla

Pogledajte koliko su operacije izmijenile omiljenu Charlotte iz "Seksa i grada", na najnovijim fotkama očito je da se malo zanijela

Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) +0 Seks i grad (Foto: Profimedia) Galerija

Kristin Davis snimljena je na setu nove sezone serije "Seks i grad", a njezino zategnuto lice i natečene usne odali su da se prepustila čarima estetske kirurgije.

Prošle su 23 godine otkako je u kultnoj seriji prvi put utjelovila slatkicu Charlotte York, a glumica Kristin Davis sada se ponovno našla u toj ulozi u novoj sezoni "Seksa i grada" čije je snimanje u tijeku.

Pogledaj i ovo Kim Cattrall - 10 Potpuno iznenađenje! Otkriveni detalji povrataka zvijezde serije ''Seks i grad'', njezine slavne kolegice nisu ni znale što je isplanirano

Dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju nove epizode, u javnost cure fotografije sa seta, a na najnovijima od njih popričano je jasno da se 56-godišnja Davis prepustila čarima estetske kirurgije.

Njezino zategnuto lice bez gotovo ijedne bore i natečene usne daju naslutiti kako je ubrizgavala injekcije botoksa i filere, a u želji da očuva mladolik izgled, očito se malo zanijela.

Inače, Davis se ujedinila sa Sarah Jessicom Parker i Cynthijom Nixon prvi put nakon 11 godina, a mnoge je razočarala vijest da se legendarna Samantha Jones, koju je utjelovila Kim Cattrall, ne vraća u seriju. Umjesto nje, glavnu četvorku upotpunit će glumica Nicole Ari Parker.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

U novim ćemo epizodama ponovno gledati i Chrisa Notha koji je utjelovio Facu, Davida Eigenberga koji je glumio Stevea Bradyja te Johna Corbetta koji je igrao Aidana.

Remake kultne serije na HBO Max-u nosit će naziv "And Just Like That..." i imat će 10 epizoda, a za svaku će glavne glumice dobiti plaću od milijun dolara, tvrdi Variety.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Salma Hayek u badiću slavi 55. rođendan, zbog fotografije koju je objavila rijetki bi joj dali ovu brojku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene