Nives Celzijus je u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pažnju plijenila u utegnutoj kombinaciji koju je i sama prokomentirala.

Galerija


Nives Celzijus je u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zablistala u profinjenoj haljini s bujnim dekolteom, a cijelom dojmu je pridonijela i njezina elegantna frizura.

Vezani članci Maja Šuput Koji to muškarac o Maji Šuput razmišlja više nego ijedan drugi? ''Rezultati su tu, hvala što vjeruješ'' Marko Braić i Mia Kovačić Kome srce lupa sto na sat, a tko je totalno ''chill''? Pogledajte što većinu kandidata posebno uzruja!

Za Nivesin stajling se i ovog puta pobrinuo stilist Marko Grubnić, a Nives je pred svima otkrila što misli o njegovu odabiru i našalila se na taj račun.

"Naš dragi stilist Marko Grubnić toliko me utegnuo da mi suze permanentno naviru na oči", izjavila je Nives.

U prošloj emisiji iznenadila je kombinacijom u kojoj se zakopčala do grla i to u pripijenoj zelenoj haljini sa šljokicama, za što je dobila brojne pohvale i komplimente putem društvenih mreža.

A osim haljine kojom je plijenila pažnju, bio je tu i mali razgovor s Indirom koja je nastupila kao Lionel Richie u duetu s Fabijanom Pavlom Medvešekom koji se ovoga puta transformmirao u Dianu Ross. 

''Bio si divan Fabijane, divni vi, divna maska, divan glas'', komentirala je Nives, pomalo ljubomorna na Indiru što je ona dobila priliku dijeliti binu s Fabijanom.

''Indira kolegice, sunce ti kalajsano, tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka, to ti nikad neću oprostiti'', rekla je Nives u svom stilu, a Indira je prihvatila šalu. 

''Znala sam da ćeš ti biti razlog razdora u žiriju'', poručila je Indira Nives. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

Nešto drugačije, a opet provokativno! Majinu pojavu komentirao i Frano: ''Lanci, uzde, okovi''