Zavidi drugima

Nives o novoj ulozi u kojoj ćemo je uskoro gledati: ''Moj će se partner morati jako pozabaviti sa mnom''

Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Mislav Žabarovi? 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) +0 Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Galerija

Nives Celzijus jedna je od kandidatkinja koja će pokazati plesačko umijeće u showu "Ples sa zvijezdama".

Nives Celzijus dosad smo imali priliku upoznati u različitim izdanjima i ulogama, od pjevačice, spisateljice do natjecateljice talent showova, a uskoro ćemo je moći gledati u ulozi plesačice u showu "Ples sa zvijezdama" Nove TV.

Pogledaj i ovo showbuzz Pred novinarima i žirijem Oduševili su sve: Zvijezde i njihovi partneri pokazali što su dosad naučili za show "Ples sa zvijezdama"

Nives se za show već počela pripremati, no nas je zanimalo kako ona ocjenjuje vlastito plesno umijeće. 

"Ja sam jedna od onih osoba koja zavidi drugima na plesnom umijeću, vjerojatno upravo zbog toga što imam taj neki osnovni ritam koji koristim u svojim koreografijama. Ali da posjedujem neko plesno umijeće i talent te vrste, mislim da sam malo zakinuta. Tako da vjerujem da će se moj partner morati jako pozabaviti sa mnom", priznala je Nives.

Uz to, Nives ples ne smatra nimalo lakom aktivnosti i otkriva kako joj je s godinama nekako postalo teže plesati.

"Doživljavam to nekako kao kombinaciju svega toga, iako smatram da je ples jako, jako zahtjevan i upravo zbog toga se i divim ljudima koji imaju to u sebi, koji to tako vješto rade, s takvom lakoćom da nama gledateljima to djeluje kao lakoća. Nadam se da ću barem djelić toga uspjeti probuditi u sebi i da ću malo izgubiti tromost koju osjećam u svom pokretu. Kada sam bila mlađa i mršavija, činilo mi se da sam puno plesnija, lakša, puno je jednostavnije taj ritam izlazio iz mene. Sad je to s godinama i kilicama malo teže. No obećali su mi da ću to skinuti plešući", smije se Nives.

Nives redovito održava formu u teretani, pa se zapravo i ne boji žešćeg plesnog tempa i probi koje ju očekuju narednih nekoliko mjeseci.

"Nadam se da će se ovaj učestali red iz teretane pokazati kao neka pozitiva u samom plesu, da neću biti skroz bez kondicije. No sigurno će biti nekih upalica, zbog upotrebe nekih drugih mišića. Što se ozljeda tiče, malo sam trapava po prirodi, pa je u mom slučaju sve moguće", rekla nam je Nives.

Kao i većina ljudi, i ona ima svog favorita među plesovima.

"Meni je tango uvijek djelovao jako posebno i strastveno, iako sam komunicirajući s plesačima otkrila da im tango nikad nije bio neka posebna inspiracija. U principu su mi svi plesovi lijepi", izjavila je.

Nives je oduvijek voljela plesati, a svojih plesnih početaka i danas se rado prisjeća.

"Naravno da je bilo toga. Još sam kao klinka krenula nadobudno na s-faktor pa sam čak nabavila i šipku usred teretane, micali smo neke sprave da bi moja šipka tamo stajala. No to je bilo kratkog vijeka, euforija je kratko potrajala", prisjetila se Nives.

U svom životu atraktivna je pjevačica već navikla na kritike, no sada ih se ne plaši.

"Ne plašim se kritika zato što ples nije nešto što je neophodno da ja znam i mislim da ljudima će to biti simpatično i da će znati cijeniti moj rad i trud", zaključila je Nives te dodala kako je jako emotivna i da se nada da će moći pokazati svoju emociju.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Perry (Foto: Profimedia) Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry i Jason Priestley (Foto: Getty Images) Luke Perry (Foto: Getty Images) +2 Luke Perry (Foto: Getty Images) Celebrity Zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Luke Perry preminuo od posljedica moždanog udara

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Getty Images) Luke Perry (Foto: Getty Images) +3 Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Facebook) Celebrity Počeci mu nisu bili laki, a onda je dobio ulogu "zločestog dečka" te u krevet odveo brojne ljepotice

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Izabela Vrtar (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) +0 Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Celebrity Kći Tomislava Ivčića emotivnom objavom obilježila 26. godišnjicu njegove tragične pogibije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +4 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Shrvala ih bol: Karleušin muž na putu za Srbiju, želi biti uz suprugu u najtežim životnim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene