Profesionalni plesač Marko Mrkić dat će sve od sebe da ga u korak prati njegova plesna partnerica Viktorija Đonlić Rađa, dok će Nives Celzijus svim tajnama plesne umjetnosti podučiti Mateo Cvenić.

Galerija


Nakon što je produkcija Nove TV otkrila imena 11 zvijezda hit zabavnog showa koji će ovog proljeća donijeti pregršt zabave u domove gledatelja, sada su poznata i imena njihovih plesnih partnera.

Tako će spisateljica Josipa Pavičić Berardini binu ''Plesa sa zvijezdama'' dijeliti s Damirom Horvatinčićem, plesnim koreografom, instruktorom sportskog i rekreativnog plesa te državnim prvakom Hrvatske u latinoameričkim plesovima i finalistom brojnih inozemnih i domaćih natjecanja.

Vezani članci Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Više od 10 tisuća šljokica i 500 metara materijala korišteno za prvu emisiju "Plesa sa zvijezdama"! Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Rezime prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'': Josipine suze, vrući tango Nives i striptiz za kraj!

Davor Garić, novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin svoje plesne korake već je počeo uvježbavati u društvu Valentine Walme, državne prvakinje u latinoameričkim i standardnim plesovima. Poznati glumac Slavko Sobin svoje plesno znanje razvija pak uz plesačicu Gabrielu Pilić iza koje je ukupno 16 osvojenih naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinsko-američkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru.

Najpoznatiji hrvatski stilist Marko Grubnić zaplesat će s Elom Vuković koja se 15 godina bavi plesom te je bila čak dva puta državna prvakinja u kombinaciji 10 plesova, tri puta državna prvakinja u standardnim plesovima, dva puta viceprvakinja u latinoameričkim plesovima.

Profesionalni plesač Marko Mrkić dat će pak sve od sebe da ga u korak prati njegova plesna partnerica Viktorija Đonlić Rađa, dok će Nives Celzijus svim tajnama plesne umjetnosti podučiti Mateo Cvenić, višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

Sonji Kovač dodijeljen je plesni partner Gordan Vogleš, a iskustvo ovog vrhunskog plesača, potpredsjednika Nacionalnog plesnog vijeća, nositelja sudačke licence World Dance Council te višestrukog prvaka na brojnim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima sigurno će doprinijeti njihovoj zajedničkoj izvedbi.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se na plesnom podiju snaći stand up komičar Ivan Šarić, a uz njega ćemo u showu vidjeti Paulu Jeričević iza koje je 18-godišnje iskustvo te će se potruditi da svoje znanje što više prenese na svog plesnog partnera. Paula je jedanaest puta bila državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana, a kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima.

Glumica Ecija Ojdanić okušat će se u plesnom izazovu u društvu Marka Šapine, profesionalnog plesača koji je u finalu državnog prvenstva u kombinaciji 10 plesova sudjelovao 2018. godine te iza kojeg je deset godina aktivnog natjecateljskog staža u latino-američkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip hop-om.

Mario Ožbolt plesni je partner glumice Ane Vučak Veljače. Mario iza sebe ima niz plesnih dostignuća, pa je tako tri godine za redom državni prvak u kombinaciji standardnih i latino američkih plesova, a gledatelji su ga mogli vidjeti i u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Damir Kedžo i Helena Janjušević još su jedan plesni par koji će se natjecati u zabavnom showu ''Ples sa zvijezdama''. Damir će učiti od diplomirane kineziologinje koja ima veliko iskustvo u plesu i podučavanju plesnih tehnika poput jazza, suvremenog plesa, hip hopa, afro beatsa i osnovama latino plesova, tako da ne sumnjamo da će uz Helenu i Damir izvući iz sebe pokrete za koje nije znao da čuče u njemu.

Pripreme za hit projekt Nove TV su u tijeku, a gledatelji će uskoro imati priliku vidjeti kako će se 11 parova snaći u najvećem i najzabavnijem plesnom izazovu showa ''Ples sa zvijezdama''.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, You Tubeu.

Slatkicu za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta nismo prepoznali u ovom bizarnom izdanju

Slavna manekenka koju ne biste prepoznali bez šminke danas slavi 23. rođendan

Ne miri se s iznenadnom smrti prijatelja: Zvijezdu serije ''Beverly Hills'' uhvatili u suzama i tužnog pogleda