Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi samo svileni ogrtač i čipkasti grudnjak.

Galerija


Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (39) poznata je i po svojim provokativnim fotkama kojima redovito uveseljava svojih preko 400 tisuća pratitelja na Instagramu.

Vezani članci Nives Celzijus Nives možda ovaj put nije istaknula dekolte, ali se pobrinula da pokaže neke druge bujne atribute i zaradi komplimente Nives Celzijus Kralj prvog dojma - dekolte! Koje ga poznate Hrvatice najbolje nose, kad se zakopčati, a kad istaknuti?

Tako im je u svojoj zadnjoj objavi svima poželjela laku noć odjevena samo u svileni crni ogrtač ispod kojeg se vidio njezin čipkasti grudnjak, a nakon tog prizora mnogima je sigurno bilo teško zaspati.

"Noćko", napisala je Nives pored fotke za koju je dobila brojne lajkove i komplimente.

"Kuku-lele, ovaj negliže iz mrtvih diže","Božica ljepote", "Najdivnija zanosna dama s lijepim dekolteom", "Savršena", pisali su joj pratitelji, no većinu je ostavila bez teksta pa su joj u komentarima samo lijepili emotikone vatrice i bombe.

Osim na Instagramu, Nives je svoje obožavatelje prošle godine veselila i svojim izdanjima za emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je bila dio žirija. U toj će se ulozi ponovno naći i u novoj All stars sezoni showa koja će okupiti osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, a uz Nives će u žiriju opet sjediti Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Voditeljsku palicu ponovno će preuzeti Frano Ridjan i Maja Šuput, koja je u prošloj sezonu u toj ulozi oduševila publiku.

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti

Sin Đorđa i Olivere Balašević jednom je prilikom otkrio pravu istinu o njihovoj ljubavi kojoj se svi dive