Kakav prizor!

Nives pokazala kako izgleda vikendom u toplini svog doma, poslije ove fotke mnogi su teško zaspali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi samo svileni ogrtač i čipkasti grudnjak.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (39) poznata je i po svojim provokativnim fotkama kojima redovito uveseljava svojih preko 400 tisuća pratitelja na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Tako im je u svojoj zadnjoj objavi svima poželjela laku noć odjevena samo u svileni crni ogrtač ispod kojeg se vidio njezin čipkasti grudnjak, a nakon tog prizora mnogima je sigurno bilo teško zaspati.

"Noćko", napisala je Nives pored fotke za koju je dobila brojne lajkove i komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Kuku-lele, ovaj negliže iz mrtvih diže","Božica ljepote", "Najdivnija zanosna dama s lijepim dekolteom", "Savršena", pisali su joj pratitelji, no većinu je ostavila bez teksta pa su joj u komentarima samo lijepili emotikone vatrice i bombe.

Osim na Instagramu, Nives je svoje obožavatelje prošle godine veselila i svojim izdanjima za emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je bila dio žirija. U toj će se ulozi ponovno naći i u novoj All stars sezoni showa koja će okupiti osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, a uz Nives će u žiriju opet sjediti Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Voditeljsku palicu ponovno će preuzeti Frano Ridjan i Maja Šuput, koja je u prošloj sezonu u toj ulozi oduševila publiku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene