ukrao je svu pažnju

Nives se požalila da joj fale snimanja i ekipa, ali pored ovog dekoltea čini se nikoga to nije briga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u prvom planu je njezin bujni dekolte.

Nives Celzijus (39) na Instagramu se s nostalgijom prisjetila showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je bila članica žirija.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Nedostaju mi snimanja, ekipa, 'good hair day', impozantne haljine, make up... Nedostaje mi TLZP", napisala uz fotografiju sa snimanja showa na kojoj je svu pažnju njezinih pratitelja na društvenoj mreži ukrao bujni dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Nedostaješ i ti nama", "Kakva žena", pisali su joj ispod fotke uz emotikone vatrice i srca, a pratitelji su je i u kretskom roku obasuli i tisućama lajkova.

Poslìdnja sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato" s emitiranjem je završila pred sam kraj 2020. godine, a pobjedu je odnio Nivesin miljenik, glumac Fabijan Pavao Medvešek kojega je tijekom cijelog showa obasipala komplimentima na račun njegovog izgleda. Uz nju su u žiriju sjedili i Goran Navojec, Igor Mešin te Indira Levak, a voditeljski duo činili su Maja Šuput, koja se prvi put okušala u toj ulozi, te Frano Ridjan koji je svima već dobro poznato lice s malih ekrana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene