Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u prvom planu je njezin bujni dekolte.

Galerija


Nives Celzijus (39) na Instagramu se s nostalgijom prisjetila showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je bila članica žirija.

Vezani članci Nives Celzijus Nives ne trebaju hlače da bi izgledala kao šefica, seksi poslovnim izdanjem mnoge je ostavila bez teksta Nives Celzijus Nives se polugola valjala po krevetu pa na fotkama pokazala i više nego što je planirala

"Nedostaju mi snimanja, ekipa, 'good hair day', impozantne haljine, make up... Nedostaje mi TLZP", napisala uz fotografiju sa snimanja showa na kojoj je svu pažnju njezinih pratitelja na društvenoj mreži ukrao bujni dekolte.

"Nedostaješ i ti nama", "Kakva žena", pisali su joj ispod fotke uz emotikone vatrice i srca, a pratitelji su je i u kretskom roku obasuli i tisućama lajkova.

Poslìdnja sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato" s emitiranjem je završila pred sam kraj 2020. godine, a pobjedu je odnio Nivesin miljenik, glumac Fabijan Pavao Medvešek kojega je tijekom cijelog showa obasipala komplimentima na račun njegovog izgleda. Uz nju su u žiriju sjedili i Goran Navojec, Igor Mešin te Indira Levak, a voditeljski duo činili su Maja Šuput, koja se prvi put okušala u toj ulozi, te Frano Ridjan koji je svima već dobro poznato lice s malih ekrana.

Maja Šuput pozirala s prelijepom mamom, pažnju ukrao zanimljiv detalj koji se slučajno našao na fotki