Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je ponosno istaknula ravan trbuh.

Galerija


Nives Celzijus počastila je svoje vjerne obožavatelje izdanjem u kakvom je baš nismo navikli često vidjeti i pohvalila se ravnim trbuhom, koji inače nema naviku pokazivati.

Vezani članci Nives Celzijus Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi! Indira Levak Što je to naljutilo Petrekovića u novoj sezoni showa čiji je najdugovječniji sudionik? "Pobijedila je, a sjedi tamo, to mi nije jasno"

Tako je ovaj put s fotografije izostao njezin bujni dekolte koji je uglavnom u prvom planu na njezinim Instagram objavama, ali zato se tu našao goli trbuh i njezina top-forma.

"Tko još obožava svoj trbuh ujutro?" napisala je Nives uz fotografiju.

I u takvom se izdanju svima svidjela, pa je dobila brojne komplimente.

"Imaš lijep trbuh", "Najzgodnija mama u Zagrebu", "Raketa kao uvijek", "Ma ti si cijela savršena", "Tko ne obožava tvoj trbuh i tvoje tijelo?", "Daj mi recept za ravan trbuh", "Prirodna, lijepa i rasna žena, svaka čast", "Da je takav kao tvoj, tko ga ne bi volio", pohvalili su je u obožavatelji u komentarima.

Nives smo nedavno gledali kao članicu žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je imala nezahvalan zadatak ocjenjivati nevjerojatne transformacije kandidata, što ponekad nije bilo nimalo lako. 

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

Sunčala se u badiću kojeg kao da pola fali, dežurnim paparazzima nikako nije mogao promaknuti taj neobični kroj

Srpski mediji pišu da se Severina seli na luksuzno imanje 10 godina mlađeg vinara, evo kako je on to komentirao