Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi čipkasti kombinezon koji otkriva više nego što skriva.

Galerija


Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (39) svojom posljednjom fotografijom na Instagramu zagolicala je maštu pratitelja.

Vezani članci Nives Celzijus Nives i od najobičnije šetnje napravi pravi spektakl, možda je bez šminke, ali dekolte je tu! Goran Navojec Član žirija omiljenog showa progovorio o brojnim postignućima, ali i o problemima s kojima se mnogi suočavaju

Na oduševljenje mnogih, fotkala se u uskom čipkastom kombinezonu koji otkriva više nego što skriva, no bilo je i onih kojima je na fotki nešto zasmetalo.

"Zašto se ne digneš i okreneš kameri?", "Čipka zna dobro pokriti ili otkriti, ovisno s koje strane gledaš", pisali su joj pratitelji koji su primijetili da se taktički okrenula bočno kameri i koje je zanimalo kako Nivesino izazovno izdanje izgleda sprijeda.

Ipak, prevladali su komplimenti, kako na račun kombinezona, tako i na račun njenog izgleda na fotki.

Osim na Instagramu, Nives je tijekom protekle godine svoje obožavatelje redovito oduševljavala odjevnim kombinacijama za emisiju Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" gdje je bila članica žirija. U toj ćemo je ulozi uskoro ponovo moći gledati jer se omiljeni show vraća na male ekrane, a nova sezona okupit će i osam najboljih natjecatelja iz prethodnih.

Popularni show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

Bruno Petković i Iva Šarić skrivali su da su zajedno, a sad čekaju prvo dijete, lijepa manekenka trudna je pet mjeseci!

Dinamov igrač zaprosio djevojku, na Instagramu pokazao i blještav zaručnički prsten