Bilo je svega

Nives Celzijus progovorila o počecima svoje karijere i priznala čega se najviše srami iz tih vremena

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Davor Garić Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +0 Nives Celzijus - 3 Galerija

Nives Celzijus nedavno je proslavila 39. rođendan pa je obožavatelje upitala je li vrijeme da promijeni umjetničko ime i celzijuse prepusti mlađim kolegicama. Prisjetila se i početka svoje karijere i otkrila čega se najviše srami iz tog vremena. Nives je Davoru Gariću za IN Magazin povjerila i zašto se divi glumicama koje su progovorile o zlostavljanju.

Nives Celzijus je nedavno proslavila 39. rođendan, iako se to ne bi reklo jer je ona poput vina, što je starija, to bolje izgleda.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

“Ne sramim se svojih godina. Dapače, uživam u njima“, istaknula je pjevačica.

Nives je otkrila plaši li ju što to znači da će brzo doći i do 40. rođendana. “Nekad kad sam bila mlađa, sve 30-godišnjakinje su mi izgledale staro, ne vizualno nego kao ona: 'Ona ima 30 godina. To je prastaro.' Sad više ne toleriram: 'Ima 40 godina, to je staro'. U najboljim godinama, uvijek smo u najboljim godinama“, ispričala je.

Nedavno je Nives na svom Instagramu upitala je li vrijeme da makne Celzijus iz svog umjetničkog imena i da ga prepusti mlađima. “Možda celzijusi više nisu prikladni. Dolaze ti te godine i onda ti onako svi: 'Stara si, debela si, dolaze mlađe. Fuj, pokrij se.' Možda je onda i vrijeme da celzijuse prepustim mlađima. Naravno, ja ću i dalje ostati Nives. Neki su to krivo protumačili i mislili da se odmah povlačim sa scene. Ne mogu ja bez scene, ni televizije. Ne povlačim se, još sam tu“, rekla je pjevačica.

Pogledala je neke kadrove s početaka karijere i komentirala ih. “Gledam pomalo sa susramljem neke fotografije, neke video uratke, više na taj modni ukus. Ja koliko se volim hvalisati s tim seksipilom, realno ja sebe ne doživljavam tako. Nije mi neki imperativ jer guraš kroz karijeru“, rekla je Nives.

Progovorila je i o aktualnoj temi ovih dana, a to su zlostavljane žene, odnosno glumice pa otkrila je li se i sama susrela s tim. “Mi smo nacija koja jako teško prihvaća tu vrstu samoispovijesti, jednostavno odbijaju vjerovati da postoji i onda se uvijek provode neke analize, razlozi pa zašto je tako, zašto se sada oglašava, je li neka samopromocija. To zlostavljanje se onda samo nastavlja. Pronaći hrabrost i reći to jasno i glasno je nešto čemu bih ja skinula kapu da je sad imam. Svaka čast tim ženama.
 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene