Kakva haljina!

Izazovno izdanje naše glumice nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ovakav prorez stvarno se ne viđa često!

Nina Violić - 3 Nina Violić - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Violić - 3 Nina Violić Nina Violić - 2 +0 Film \ Galerija

Nina Violić iznenadila je izazovnim izdanjem za dodjelu nagrada Tito Strozzi u zagrebačkom HNK.

Naša glumica Nina Violić (49) ukrala je sve poglede na dodjeli nagrada Tito Strozzi u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Filip Šovagović i Nina Violić - 4 lijepo ih je vidjeti Rijedak izlazak domaćeg para koji je dugo tajio svoju vezu, više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Tamo se pojavila u elegantnoj, ali i izazovnoj plavoj haljini s jednom naramenicom i opasno visokim prorezom koji je u prvi plan stavio njezine noge. Svilenkasta tkanina sjajno je naglasila i njezine ženstvene obline, a uz ovakvu haljinu nije se trebala puno truditi oko frizure i make-upa kako bi sve oborila s nogu.

S njom se na dodjeli nije pojavio njezin partner, glumac Filip Šovagović, već su joj društvo činile kolege Goran Grgić i Ksenija Marinković, te operna pjevačica Lana Kos i redatelj Ivica Buljan.

Podsjetimo, Nina i Filip godinama su bili prijatelji, a svoju vezu su od javnosti uspjeli zatajiti nekoliko mjeseci. Nedavno se ponovno pisalo i o njezinoj bivšoj vezi s 18 godina mlađim srpskim glumcem Milanom Marićem koji je privukao veliku pažnju javnosti naslovnom ulogom u filmu "Toma".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene