Ovih dana svi pričaju o mladom srpskom glumcu Milanu Mariću. Otkad je oduševio domaću publiku svojim utjelovljenjem Tome Zdravkovića, podigla se i prašina oko njegova privatnog života. Svoje ljubavne veze Milan ne voli komentirati, ali poznata su neka imena koja je ljubio.

Galerija Milan Marić, Nina Violić Scena iz filma ''Toma'' Milan Marić - Instagram +14 Milan Marić

Milan Marić potpuno je osvojio regiju svojom ulogom u filmu "Toma", u kojoj je, između ostalog, morao i dočarati neke intimnije trenutke Zdravkovićeva života, poput erotskih scena s njegovom trećom ženom Nadom, koju glumi Milena Radulović.

Vezani članci Nina Violić Izazovno izdanje naše glumice nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ovakav prorez stvarno se ne viđa često! Toma Zdravković Tko je bio Toma Zdravković, o kojem je snimljen hit-film? Iza sebe je ostavio brojne hitove, ženio se četiri puta, a zaradu je trošio u kavani

Iako Milan ne voli dijeliti svoj privatni život na društvenim mrežama i s medijima, neke njegove veze nikako nisu prošle ispod radara.

Kad je imao samo 24 godine u Beogradu je upoznao našu glumicu Ninu Violić. Ona je gostovala u srpskoj prijestolnici sa svojom predstavom. U vezi su bili godinu i pol, a prekinuli su 2016. godine, kao razlog tada se navodila razdvojenost zbog poslovnih obaveza. 

Naslovi koji su bili povezani s njihovom vezom nisu se svidjeli Milanu, koji se otada svim silama trudio skrivati svoje partnerice od očiju javnosti.

''Inače sam zatvoren čovjek i ne volim za medije pričati puno o sebi. Nisam tada ni znao da će to privući medije, prvo hrvatske, a onda je to malo prešlo i kod nas. Ali bilo je grozno, baš sam bio bijesan'', priznao je Milan jednom prilikom.

Navodno je nakon Nine Violić bio u još jednoj vezi, koja je bila kraćeg vijeka.

Sljedeća Marićeva ljubav o kojoj se pisalo bila je poznata srpska kolumnistica i blogerica Vanja Bahilj, koja je od glumca starija devet godina. I ta veza pokazala se neuspješnom.

Milanova trenutačna odabranica uspješna je poduzetnica Jelena Pavlović (50), koja je zbog mladog glumca, navodno, napustila obitelj. Jelena i Milan svoju vezu nikako ne žele komentirati, ali je glumac viđen više puta kako ulazi u njezin stan u Beogradu i srpski mediji više puta su spominjali njihovu vezu, koja navodno traje već dvije i pol godine.

U susjednim medijima šuška se da je i ova veza glumcu propala, a to dokazuju i neke njegove objave s Instagrama u kojima potiče promjene u životu ili iskazuje razočaranje u ljubav. Jednu takvu priču pogledajte u našoj galeriji. 

Premda Milan Marić pokušava skrivati svoj osobni život i ljubavne afere, jedno je sigurno. Mladi zgodni glumac voli starije i uspješne žene.

Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju! Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot +19 Anja Šovagović i Dragan Despot

Slavna glumica podijelila je najteže trenutke svoje borbe, prizori iz bolnice malo koga su ostavili ravnodušnim Selma Blair - 4 Selma Blair - 2 Selma Blair - 5 +26 Selma Blair - 3

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju