Kakvi kraljevi!

Naš glumački par prvo je tajio svoju ljubav, a sad zajedničke trenutke rado dijeli, ova snimka sve je zabavila

Nina Violić Nina Violić Mara Bratoš/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Violić +0 Nina Violić, Filip Šovagović (FOTO: Pixell) Galerija

Nina Violić na Instagramu je objavila preslatki video sa svojim dečkom Filipom Šovagovićem u kojem joj ni više ni manje šije gumb na kaputu.

Nakon što su godinama bili prijatelji, a onda i nekoliko mjeseci tajili svoju ljubav, glumačko-ljubavni par Nina Violić i Filip Šovagović više ne kriju koliko se vole i koliko im je lijepo zajedno.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav cvate! Poljupci i snažni zagrljaji: Naš glumački par koji se u početku skrivao, više ne mari za tuđe poglede

A da Filipu nije ništa teško za svoju dragu, Nina je pokazala svojim pratiteljima na Instagramu i objavila preslatki video u kojem joj on šiva gumb na ružičastom kaputu. Čini se kako se sa šivanjem već upoznao jer je to odradio bez greške. Nina se jedino prepala i u šali mu poručila da će joj ga spaliti kada je s upaljačem spalio višak konca.

"Finish, finish. Evo, ljubavi, gotovo ti je. Možeš ići na modnu reviju", poručio je Filip na kraju Nini, s kojom je u vezi od 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Video se jako svidio Nininim pratiteljima, a Filipa su pohvalili u komentarima.

"Filip i kaputić", "Koji ste vi kraljevi", "Ma kako mu dobro ide", "Majstor", "Sjajne vještine! Volim taj vaš sjajan match dvoje tako snažnih kreativaca i individua", A micek", "Imam ja trapke za skratiti", "Stari šnajder", neki su od komentara.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 4 +5 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner iznenadila pratitelje fotkama s voljenom osobom: "Hvala ti za ljubav!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene