Nina Badrić objavila je fotografiju na kojoj je u pijesku ispisano muško ime Marc.

Galerija


Domaća pjevačica Nina Badrić uživa odmarajući se protekla dva tjedna na Karibima, u društvu prijateljice i supruge ruskog milijardera Sandre Meljničenko.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić nekoć nije htjela čuti za golišave fotke, no to se promijenilo: Bikini joj odlično stoji i s 46 Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić pozirala u badiću i obožavateljima predstavila dečke koji joj rade društvo na Karibima

Nina se fotografijam s egzotične destinacije pohvalila na društvenim mrežama i pokazala obožavateljima koliko uživa.

Tako je dosad bila objavila golišave fotografije s pješčane plaže i luksuznog hotela u kojem boravi, fotografiju s lokalnim mladićima, a pohvalila se i jahtom od 143 metra na kojoj je uživala s prijateljicom Sandrom kojoj je i zapjevala s grupom Kool & The Gang na proslavi njezina rođendana.

Među posljednjim objavljenim fotografijama koje je objavila na svom profilu na Instagramu, nalazi se i ona na kojoj je u pijesku ispisano muško ime Marc.

Iako su njeni brojni obožavatelji isprva pomislili kako je riječ o novom muškarcu u Nininu životu jer je uz fotografiju objavila i emotikon srca, Marc je ime njezina nećaka koji s majkom Sunčicom živi u Italiji.

Nina često objavljuje fotografije sa sestrom s kojom je vrlo bliska pa nije ni čudo što joj je nećak Marc toliko privržen i drag.

 

Preslatka djevojčica koja je odrasla u jednu od najizazovnijih žena današnjice proslavila 24. rođendan