Lijepa poruka!

Nina Badrić objavila fotografiju i otkrila ime muške osobe koja zauzima posebno mjesto u njezinu srcu

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić u dobrom društvu (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić objavila je fotografiju na kojoj je u pijesku ispisano muško ime Marc.

Domaća pjevačica Nina Badrić uživa odmarajući se protekla dva tjedna na Karibima, u društvu prijateljice i supruge ruskog milijardera Sandre Meljničenko.

Pogledaj i ovo Nina Badrić "Koliko ljepote na jednom mjestu" Nina Badrić objavila rijetku fotografiju s mlađom sestrom, ne pokazuje ju često, ali sad je imala lijep povod za to!

Nina se fotografijam s egzotične destinacije pohvalila na društvenim mrežama i pokazala obožavateljima koliko uživa.

Tako je dosad bila objavila golišave fotografije s pješčane plaže i luksuznog hotela u kojem boravi, fotografiju s lokalnim mladićima, a pohvalila se i jahtom od 143 metra na kojoj je uživala s prijateljicom Sandrom kojoj je i zapjevala s grupom Kool & The Gang na proslavi njezina rođendana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Među posljednjim objavljenim fotografijama koje je objavila na svom profilu na Instagramu, nalazi se i ona na kojoj je u pijesku ispisano muško ime Marc.

Iako su njeni brojni obožavatelji isprva pomislili kako je riječ o novom muškarcu u Nininu životu jer je uz fotografiju objavila i emotikon srca, Marc je ime njezina nećaka koji s majkom Sunčicom živi u Italiji.

Nina često objavljuje fotografije sa sestrom s kojom je vrlo bliska pa nije ni čudo što joj je nećak Marc toliko privržen i drag.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

  1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) +10 Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Celebrity Preslatka djevojčica koja je odrasla u jednu od najizazovnijih žena današnjice proslavila 24. rođendan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene