Nina Badrić i njezina prijateljica Sandra Meljničenko uživaju na 143 metra dugačkoj jahti.

Galerija


Slavna pjevačica Nina Badrić, koja ovih dana ljetuje na Karibima u društvu dobrih prijatelja, na Instagramu se pohvalila i luksuzom kojim je svakodnevno okružena. Nina i njezina dobra prijateljica Sandra Meljničenko danima uživaju na privatnom otoku Necker, jednom od Djevičanskih otoka. 

Vezani članci Nina Badrić Nina objavila fotku s legendarnim srpskim glumcem, fanovi ih ne prestaju hvaliti: "Predivna, a on je i dalje šmeker" Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina otkrila da prema najbogatijoj Srpkinji gaji posebne osjećaje: "Moja prekrasna, volim te..."

Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja, na ovom je ljetovanju proslavila i rođendan okružena svojim suprugom i bliskim prijateljima, a u probranom društvu već se godinama nalazi i Nina Badrić. 

Nina na društvenim mrežama često djeli fotografije rajskog otoka na kojem se nalazi te se vidi da pjevačici takvo okruženje iznimno godi. Tako se pohvalila i luksuznom jahtom u vlasništu obitelji Meljničenko, na kojoj cijelo društvo odsjeda. 

Jahta je duga 143 metra i vrijedi više od 450 milijuna dolara, može primiti 20 gostiju i 564 članova posade, a upućeni tvrde da svaki kvadratni metar plovila košta 10 tisuća dolara. Nini doista nije loše. 

Nina Badrić nekoć nije htjela čuti za golišave fotke, no to se promijenilo: Bikini joj odlično stoji i s 46