Nina Badrić i njezina prijateljica Sandra Meljničenko uživaju na 143 metra dugačkoj jahti.

Galerija


Slavna pjevačica Nina Badrić, koja ovih dana ljetuje na Karibima u društvu dobrih prijatelja, na Instagramu se pohvalila i luksuzom kojim je svakodnevno okružena. Nina i njezina dobra prijateljica Sandra Meljničenko danima uživaju na privatnom otoku Necker, jednom od Djevičanskih otoka. 

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić podignula tužbu protiv prevaranata koji su ju iskoristili za lažnu reklamu: "Žao mi je žena..." Nina Badrić Ovo su najslušanije domaće pjesme u 2019. godini, jeste li ih pjevušili i vi?

Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja, na ovom je ljetovanju proslavila i rođendan okružena svojim suprugom i bliskim prijateljima, a u probranom društvu već se godinama nalazi i Nina Badrić. 

Nina na društvenim mrežama često djeli fotografije rajskog otoka na kojem se nalazi te se vidi da pjevačici takvo okruženje iznimno godi. Tako se pohvalila i luksuznom jahtom u vlasništu obitelji Meljničenko, na kojoj cijelo društvo odsjeda. 

Jahta je duga 143 metra i vrijedi više od 450 milijuna dolara, može primiti 20 gostiju i 564 članova posade, a upućeni tvrde da svaki kvadratni metar plovila košta 10 tisuća dolara. Nini doista nije loše. 

Nina Badrić nekoć nije htjela čuti za golišave fotke, no to se promijenilo: Bikini joj odlično stoji i s 46