Kakav luksuz

Nina Badrić pohvalila se jahtom od 143 metra na kojoj uživa s najbogatijom Srpkinjom

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Jahta od 143 metara (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić, Sandra i Andrej Melničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić i njezina prijateljica Sandra Meljničenko uživaju na 143 metra dugačkoj jahti.

Slavna pjevačica Nina Badrić, koja ovih dana ljetuje na Karibima u društvu dobrih prijatelja, na Instagramu se pohvalila i luksuzom kojim je svakodnevno okružena. Nina i njezina dobra prijateljica Sandra Meljničenko danima uživaju na privatnom otoku Necker, jednom od Djevičanskih otoka. 

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja, na ovom je ljetovanju proslavila i rođendan okružena svojim suprugom i bliskim prijateljima, a u probranom društvu već se godinama nalazi i Nina Badrić. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SYA 💙🐬🐠🏖🚤

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Nina na društvenim mrežama često djeli fotografije rajskog otoka na kojem se nalazi te se vidi da pjevačici takvo okruženje iznimno godi. Tako se pohvalila i luksuznom jahtom u vlasništu obitelji Meljničenko, na kojoj cijelo društvo odsjeda. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SYA 🙌🏻

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Jahta je duga 143 metra i vrijedi više od 450 milijuna dolara, može primiti 20 gostiju i 564 članova posade, a upućeni tvrde da svaki kvadratni metar plovila košta 10 tisuća dolara. Nini doista nije loše. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić nekoć nije htjela čuti za golišave fotke, no to se promijenilo: Bikini joj odlično stoji i s 46

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene