Nina Badrić na Karibima je za rođendan Sandre Meljničenko pjevala s bendom Kool & The Gang.

Galerija


Poznata pjevačica bogatog glasa Nina Badrić proteklih tjedana ljetuje na Karibima te svoje fanove svakodnevno na Instagramu izvještava o događanjima s rajskih otoka na kojima uživa.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić pohvalila se jahtom od 143 metra na kojoj uživa s najbogatijom Srpkinjom Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić nekoć nije htjela čuti za golišave fotke, no to se promijenilo: Bikini joj odlično stoji i s 46

U dobrom društvu jedne od najbližih prijateljica, najbogatije Srpkinje Sandre Meljničenko, koja Ninu ugošćuje na 143 metra dugačkoj luksuznoj jahti, zabavi nema kraja. Povodom Sandrina rođendana Nina joj je otpjevala rođendansku pjesmu. 

"Kool & The Gang & Nina Badric • @koolandthegangswalt bilo mi je zadovoljstvo. Sretan rođendan, moja prekrasna Aleksandra", napisala je Nina uz snimku s nastupa na kojoj pjeva pjesmu "Cherish".

Iz publike su se čuli složni povici "Bravo!"

Sandra i Nina upoznale su se prije deset godina u Dubrovniku, po Sandrinoj želji. Vrlo su se brzo sprijateljile, a Nina je pjevala na vjenčanju Sandrina brata. Sada su prijateljice na zajedničkom ljetovanju na Karibima, a sudeći prema Instagramu, svake godine uspiju izdvojiti vrijeme iz svojih užurbanih rasporeda i provesti nekoliko dana zajedno na nekom egzotičnom mjestu daleko od svakodnevice. 

Nedavno je Nina na svojem Instagramu bogatoj Srpkinji posvetila i emotivnu poruku.

"Toliko puta si mi stavila osmijeh na lice i radost u srce. Toliko predivnih uspomena dana i godina i veselja s tobom... Oplemenila si moj život zauvijek. Volim te", poručila je nedavno Nina Sandri uz njihovu zajedničku fotografiju.

Sandra je pjevala u srpskoj grupi Models, koja je poznata po svojim atraktivnim članicama. Proslavile su se hitom "Pare, pare, pare" i bile su jako popularne devedesetih. Kasnije se udala za ruskog oligarha Andreja Meljničenka te sada nosi titulu najbogatije Srpkinje. 

Očito je kako su prijateljice vrlo povezane te da im je teško biti jedna bez druge, pa sada složno uživaju na Karibima. 

Slavna glumica na premijeri novog filma izgledala je baš kao nekad kad je bila prava seks-bomba