iskreno o svemu

Nina Badrić otvoreno progovorila o privatnom životu, priznala je i kada se posljednji put zaljubila

Nina Badrić Nina Badrić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić je u novom intervjuu priznala kada se posljednji put zaljubila, a otkrila je i kakvi je muškarci privlače.

Naša pjevačica Nina Badrić gostovala je na srpskoj "Super TV" te je otkrila neke manje poznate detalje iz svog života, kao i kada se posljednji put zaljubila. Istaknula je kako je emotivna baš kao i njezine pjesme, a osvrnula se i na nove projekte, prenosi Blic.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Na pitanje prihvaća li poraze u ljubavi odgovorila je kako se nema tu što prihvatiti. "Ako se dogode, preboliš ih najbolje što možeš, ideš dalje kroz život s jednim iskustvom više. Emotivna sam, senzibilna, nježna, bez obzira što tako to ne izgleda, ali svatko od nas navuče neku masku. Moja maska je humor", iskrena je bila pjevačica. Priznala je kroz smijeh i kako na udvarače uopće ne pada.

"Moj najveći problem u životu je što se teško zaljubljujem. Posljednji put sam se zaljubila prije deset godina. Voljela bih ponovno osjetiti tu strast i ljubav prema nekom partneru. Kada si u godinama, teško te čovjek može oduševiti, osim ako nije dobar i kvalitetan", priznala je.

Badrić kaže kako pada na dobrotu, džentlmene i frajere staroga kova kojih gotovo više da nema. Ističe da ne voli nepristojne i arogantne muškarce, a najvažnije joj je da se nađe s partnerom na istoj valnoj duljini.

U razgovoru se dotaknula i svoga posla, a kaže kako na žalost ili na sreću nije postojala druga opcija od pjevanja. "Nekad mislim na žalost jer bi možda život bio mnogo lakši. Ipak češće kažem: „Hvala ti Bože, na sreću“, jer ovaj posao donese puno prekrasnih ljudi i mjesta, bez obzira što je izuzetno težak za ženu", ispričala je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene