Žestoko izdanje

Nina u pripijenim hlačama od lateksa i majici s posebnom porukom zapalila atmosferu u prepunoj Areni, o ovome će se još pričati!

Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 3 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +0 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Galerija

Nina Badrić nastupila je na koncertu Parnog valjka "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki" koji će se još dugo pamtiti i prepričavati.

U prepunoj Areni Zagreb održan je veliki koncert Parnog valjka "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki" u čast njihovu prerano preminulom pjevaču Akiju Rahimovskom, na kojem su nastupile brojne glazbene zvijezde.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Među njima je bila i Nina Badrić koja je na pozornici zapjevala u majici s likom Akija i natpisom "vrijeme ljubavi" kojom je poslala lijepu poruku, a koju je iskombinarala s pripijenim hlačama od lateksa koje su joj pristajale besprijekorno.

Tisuće okupljenih obožavatelja našeg legendarnog benda pjevalo je s Ninom u jedan glas, a osim nje i Parnog valjka na koncertu su nastupili Dino Jelusić, Kristijan Rahimovski, Massimo Savić, Pero Galić, Filip Rudan, Neno Belan, Tina Rupčić, Bajaga, Gibonni i Davor Gobac i drugi.

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda Parni valjak su uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odali počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora. 

Kako je već istaknuto, svi preostali koncerti prethodno najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” su otkazani.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Celebrity Maja uskočila u minijaturni topić, ali pogledajte kako ju je maleni frajer Bloom skroz zasjenio: "Najljepši dječak!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene