Baš lijepo

Nina objavila nikad viđenu fotku pokojnog oca pa mnoge dirnula do suza: "Dok se ne sretnemo jednom opet..."

Nina Badrić Nina Badrić Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 2 +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić se prisjetila pokojnog oca Sime na Dan očeva i na profilu na Instagramu mu posvetila emotivnu objavu.

Nina Badrić je na profilu na Instagramu emotivnu objavu posvećenu pokojnom ocu Simi koji je preminuo 2014. godine i to povodom Dana očeva pa mnoge dirnula do suza.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

"Najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svem,u bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca. Jako puno mi nedostaje. Da šutimo, prošećemo parkom ili da mi bane ujutro u stan skuha kavu i čeka da se probudim. Ova slika je iz jedne nedjelje baš kao što je ova danas. Uvijek mi je ponos kad mi kažu da sam sam ista tata. Tata neopisivo te voli tvoja "vrijedna pčelica” dok se ne sretnemo jednom opet, čuvam te u svemu", napisala je Nina uz očevu fotografiju koju je podijelila sa svojim pratiteljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Iste duše prepoznaju se i spoje zauvijek na svim razinama svijesti i svemira", "Zauvijek tvoj anđeo čuvar", "Ličite na njega baš", "Jedan je tata", "Draga Nina,uspomene na naše voljene uvijek ostaju i nikad ih ne zaboravljamo", "Aaaa ljubavi moja rasplakala si me ovim riječima. Znam srećo da fali, ali bio je jako ponosan na tebe i isto tako znam da je i gore među anđelima ponosan na tebe i na sve što činiš imala si divnog oca. Bio je uz tvoju majku tetu Milu tvoja najveća podrška u svemu što si činila. Čuva on tebe s neba i ponosan je na svoju divnu kćer", "Predivne riječi, predivna Nina", "Vidi se na njemu da je bio dobar čovjek", "Predivno napisano, suosjećam duboko s tobom", "Baš lijepo napisano", dio je komentara njezinih pratitelja.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) +2 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahnoj djevojci se obvezao na pomalo neobičan način, a od žene se razveo nakon 22 godine braka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene