''To je žena!''

Nina Badrić objavila fotku koju je među prvima komentirala Rozga, fanovi je hvale: ''Baš mi je lijepa jer se nije poigrala fotošopom!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić na Instagramu je objavila fotku u potpuno prirodnom izdanju, a na njezin izgled odmah su reagirale i neke njezine poznate kolegice.

Pjevačica Nina Badrić inače ljeta provodi u Jelsi na Hvaru, a pratitelje na Instagramu redovito oduševljava fotkama iz svog "drugog doma".

Pogledaj i ovo Nina Badrić Hit-video Nina Badrić snimala se za društvene mreže, pa se zatekla u urnebesnoj situaciji: "Nemoj da ideš mojom ulicom!"

"Samo živi, samo budi", napisala je Nina u opisu fotke na Instagramu za koju pozira u prirodnom izdanju, a koja je nastala upravo na Hvaru.

Na fotku su odmah reagirale Jelena Rozga, Bojana Gregorić Vejzović i Pamela Ramljak koje su joj ostavile emotikone srca, a brojni obožavatelji zasuli su je komplimentima. "Preslatka, predivna, prirodna. Obožavam te, Nina", "Baš mi je lijepa jer nije fotošopirala sliku", "Savršena", samo su neki od komentara koje je dobila.

Badrić je prije samo nekoliko dana raznježila sve fotkom s malenim Bloomom, sinčićem svoje kolegice Maje Šuput, s kojom se družila u Jelsi. Iste slike podijelila je i Šuput. "Hvala ti, Nina, bila je to zaista čarobna večer", napisala je Maja uz objavu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) +0 Rod Stewart (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +3 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša atraktivna voditeljica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju, svi se slažu da je bez šminke i frizure još ljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene