godi joj ovakav život

Nina Badrić je melem za oči dok uživa na svojem omiljenom mjestu u badiću inspiriranom Baywatchem

In Magazin: Nina Badrić - 5 In Magazin: Nina Badrić - 5 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Nina Badrić - 5 Galerija

Nina Badrić se na Instagramu javila sa Hvara i podijelila je fotografiju na kojoj se sunča u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu.

Pjevačica Nina Badrić (48) trenutno odmara u Jelsi na otoku Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan u samom centru pored crkve.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Tamo provodi svaki slobodan trenutak, a pogotovo kada krene ljeto, i čini se da joj otočki život baš godi.

Pjevačica je na svojem Instagramu već objavila nekoliko fotki s Jelse na kojima nosi minimalnu šminku i oskudne ljetne odjevne komade, a obožavatelji su joj ispod njih uputili brojne komplimente i poručili da blista.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

U svojim Storyjima na Instagramu podijelila je i jednu fotku na kojoj nosi kupaći kostim, a odabrala je jednodijelni crveni mode koji neodoljivo podsjeća na one koje su nosile spasiteljice u kultnoj seriji Baywatch.

Kako joj stoji, pogledajte u našoj galeriji, gdje možete pronaći još Nininih fotki u ovom badiću koji je nosila i ranijih godina.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene