Nina Badrić održala je koncert u Nišu na kojem je zablistala u korzetu i kombinaciji blještavog odijela.

Galerija


Red ljetnog odmora, red ljetnih koncerata čini se da i više nego gode Nini Badrić, koja je jedva dočekala vratiti se na pozornicu pred  mnogobrojnu publiku, i to u svom punom sjaju.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić obara s nogu u badiću koji ima kultni status, sve je podsjetila na ljepotice iz jako uspješne serije! Nina Badrić s mobitelom Život bez društvenih mreža, pa čak i mobitela – koje zvijezde im uspješno odoljevaju?

Nina, koja je nedavno proslavila 49. rođendan, održala je tako koncert u Nišu na kojem se pojavila u atraktivnoj kombinaciji svjetlucavog odijela i bijelog korzeta kojim je naglasila dekolte i plijenila svu pažnju publike.

Pjevačica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj crvenoj haljini, a njezini su obožavatelji zaključili da izgleda poput djevojčice iako se približila šestom desetljeću života.

Nina posljednje vrijeme zaista prima samo pohvale na račun izgleda, a mnoge je iznenadila otkrivši kako je za to, među ostalim, zaslužna velika promjena u prehrani, naime okrenula se vegetarijanstvu.

"To mi je nekako prirodno došlo, super mi je. Osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela.
Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", priznala je Nina u razgovoru za IN magazin.

Tijesna haljina jedva je obuzdala njezine grudi, oprezno je koračala zbog hrabrog modnog dodatka koji je odabrala

Svi bruje o reakciji Meghanine bliske prijateljice kada je srela Kate Middleton i princa Williama: "To je stvar neodgoja!"