Nina Badrić objavila je fotografiju u kojoj je ogrnuta plavim kaputom koji je uskladila sa štiklama u špic.

Galerija


Nina Badrić posljednjih tjedana uveseljava svoje obožavatelje atraktivnim fotografijama na Instagramu i dobiva mnoštvo komplimenata za svoj izgled. 

Vezani članci Nina Badrić - 3 Neki se na Eurosongu baš i nisu proslavili, ovo su bile hrvatske pjesme koje su se malo koga dojmile Nina Badrić Ninu Badrić zbog novog imidža ne prestaju uspoređivati sa slavnom seks-bombom, vidite li i vi sličnost?

"Bori se za ono u što vjeruješ pa makar stajao sam", napisala je Nina pokraj slike na kojoj sjedi i napola je ispružila svoje vitke noge. Ogrnula se plavim kaputom ispod kojeg se nazira crna tkanina, a uskladila ga je sa srebrnim štiklama u špic. 

"Savršenstvo od žene", "Prelijepa", "Jedna od rijetkih kojoj skidam kapu. Po ljepoti. Izgledu i svemu ostalom. Ljepotica", "Što starija, to sve bolja i ljepša", "Kao djevojčica si, Nina", "Zanosna", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Nina je i ranije objavila fotografiju u istoj odjevnoj kombinaciji i obožavatelji su ju usporedili sa slavnom ljepoticom. Naime, nazvali su ju hrvatskom Monicom Bellucci. Domaću pjevačicu često uspoređuju s poznatom glumicom. 

Žanamari na Instagramu postavila aktualno pitanje, ali svi je ignoriraju i komentiraju njen bujni dekolte