Luka Nižetić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice i pokazuje tetovaže, te priznao kako jedva čeka ljeto.

Galerija


Pjevač Luka Nižetić novom je fotografijom barem na kratko zagrijao dan svojim obožavateljicom i to zahvaljujući ljetnom izdanju bez majice u kojem je pokazao isklesani i tetovažama ukrašeni torzo.

Vezani članci Nina Badrić Evo zašto se Nina Badrić pridružila poznatim vegetarijancima i na čijem meniju naših poznatih i slavnih nema mesa Nina Badrić Nina Badrić pokazala noge u kratkoj haljinici, evo zašto joj svi govore da je kao djevojčica, a približila se šestom desetljeću

"Turban, teća, tabinja. Jel i vi jedva čekate ljeto", napisao je Luka uz fotografiju.

Obožavateljice su ga u komentarima zasule komplimentima, a među prvima mu se javila i kolegica Nina Badrić koja mu je odgovorila da je i ona u iščekivanju omiljenog godišnjeg doba.

"Da! Da opet odmaramo", napisala mu je Nina, a on joj je odgovorio u šaljivom tonu odgovorio "Svirat ćemo k****".

"Ne volim ljeto, ali volim vidjeti lijepi muški torzo","Koliko cool fotka", "Čekam ljeto u Komiži", poručili su mu ostali pratitelji u komentarima.

Prije godinu dana svojom je pojavom plašio sve oko sebe i nije se prepoznao u ogledalu, a sada nitko ne vjeruje da je to on

Pomalo čudno izdanje Jelene Karleuše o kojem se već naveliko priča, odjevena je, ali kao da i nije