Nina Badrić je na Instagramu objavila objavu kojom je nasmijala svoje obožavatelje i prijatelje, a komentar joj je uputila i Lepa Brena.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić već neko vrijeme solira, a na taj se račun često zna našaliti na društvenim mrežama što je pokazala i ovih dana objaviviši urnebesnu objavu koja je nasmijala i njezine slavne prijatelje.

Vezani članci Mia Elegović, Nives Celzijus, Fani Čapalija, i Nina Badrić Nižu uspjehe na poslovnom planu, no ljubav nikako da pokuca na njihova vrata. ''Prava ljubav vrijedna je čekanja!'' Lepa Brena i Nina Badrić Brena i Nina pozirale u badićima i probudile nostalgiju: "Kad ti život da limun, napravi limunadu"

Naime, 48-godišnja Nina podijelila je na svom Instagramu tekst "Molim onog koji mi je u mladostu rekao bit ćeš moja, makar i u staračkom domu, da se priprema polako".

Osim njezinih obožavatelja to je zabavilo i njezine prijatelje, pa su se do suza između ostalih nasmijali glumac Goran Višnjić, glumica Ecija Ojadnić, arhitekt Ante Vrban, a objavu je komentirala i Ninina kolegica Lepa Brena, s kojom se prošlo ljeto družila na Jadranu.

"Boga mi, bilo je dosta ovih prijetnji", napisala je Brena u komentarima uz emotikone smjalića koji plaču od smijeha i srca.

Nina i Lepa Brena družile su se ploveći zajedno na luksuzoj jahti i obilazeći otoke, a zajedničke su fotografije dijelile sa svojijm obožavateljima na društvenim mrežama. 

Najnovije paparazzo fotke nisu baš slične onoj koju je objavila na Instagramu, nesavršenosti koje skriva jasno se vide

Tek joj je 20 godina, a već niže golišave fotke na Instagramu, što će reći slavni tata na to?