Nina Badrić na Instagramu je podijelila snimku svirke dvojice glazbenika u centru Zagreba, a njih je kasnije policija zamolila da se maknu jer su se susjedi požalili na buku.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić se obradovala kada je u centru Zagreba vidjela dvojicu glazbenika kako sviraju ispred Glavnog kolodvora te je snimke objavila i na svom Instagramu. "Koji divan dan", napisala je naša popularna pjevačica na svom Instagram storyju.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić pokazala noge u kratkoj haljinici, evo zašto joj svi govore da je kao djevojčica, a približila se šestom desetljeću Nina Badrić Badrić objavila fotku s Goranom Ivaniševićem i Leonardom Boban staru 20 godina: "Dan koji se pamti"

Samo malo kasnije glazbenici su se preselili na Trg bana Josipa Jelačića te je fotograf Pixsella uhvatio ne baš tako bajnu situaciju. Naime, dvojicu Argentinaca koji su svojom svirkom pokušavali podići atmosferu i raspoloženje na glavnom gradskom trgu prekinula je policija.

Policajac ih je zamolio da prestanu svirati jer su se stanari obližnje zgrade bunili, no publika na trgu bila je drugačijeg mišljenja. Govorili su da policija tjera i ono malo ljudi koji su ih u ove tmurne dane uspjeli oraspoložiti.

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

Ne skida se iz tangica koje redovito pokazuje na plaži, dok svi pokušavaju saznati tko je misteriozni muškarac kojeg ljubi