"Čarobno jutro", napisala je Nina Badrić uz fotku bez šminke, aludirajući na svoj veliki hit, a pobrala je hrpu komplimenata.

Galerija


Domaća pjevačica Nina Badrić još nije spremna oprostiti se s ljetom, a rujan provodi u svom drugom domu, Jelsi na Hvaru. Badrić ondje ima stan, a redovito obožavatelje obavještava što radi. Objavila je i fotku bez trunke šminke te je jutarnjim poziranjem oduševila mnoge.

Vezani članci Nina Badrić Nina se u badiću prisjetila toplijih dana, poručili joj da nema ljepše od nje: "Neprocjenjivi biseru" Nina Badrić - 2 Nina Badrić prisjetila se nezaboravnog nastupa i susreta sa svjetskom zvijezdom: "Podijelili smo mikrofon"

"Čarobno jutro", napisala je Nina aludirajući na svoj veliki hit, a pobrala je hrpu komplimenata. "Prirodno je najljepše", "Ljepotica", "Predivna si", "Ti si čarobna, pa i jutro", samo su neki od komentara na njezinu fotografiju.

Badrić inače već godinama ljetuje u Jelsi, a ondje se družila s ministrom zdravstva Vilijem Berošem te Lepom Brenom.

Pjevačica je prije mjesec dana snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao. Nekolicina ljudi u komentarima je Nini savjetovala da pronađe drugi posao, a društvenim se mrežama širio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u objavi poslije toga.

Vladala je pistama prije više od 50 godina i bila je sinonim za mršavost, a evo kako danas izgleda jedna od najvećih modnih ikona