Nina Badrić čestitala je prijateljici Mariji Husar, kojoj je vjenčana kuma, na rođenju drugog sina.

Galerija


Nina Badrić čestitala je svojoj bliskoj prijateljici, pjevačici Mariji Husar Rimac koja je ovog tjedna rodila sina. 

Vezani članci Nina Badrić Svi se dive mladolikom licu Nine Badrić u petom desetljeću života, a kada vidite kako je izgledala 2007. sve će vam biti jasno Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Domaći pjevači koji svoju vjeru svjedoče kroz duhovnu glazbu: Evo koji su naši glazbenici obradili pjesme vjerske tematike

"Dobro nam došao, prekrasni dječače", napisala je Nina na Instagram storyju uz fotografiju s Marijom, a stavila je kao podlogu pjesmu "Rodija se sin" od Matka Jelavića. 

Inače, Badrić je krajem siječnja slavila dolazak prinove u obitelji Husar Rimac. Naime, Marija je priredila po uzoru na neke zapadnjačke zemlje priredila takozvani "baby shower", na kojem su bile njezine najbliže prijateljice, sestra Ivana Husar i Nina Badrić, koja joj je ujedno i vjenčana kum. 

Vijest o rođenju sina je kratko potvrdila Marijina sestra Ivana. "Potvrđujem, danas je rodila", izjavila je Ivana kratko za magazin Gloria, a ime malenog dječaka zasad nije otkrila.

Marija je uoči odlaska u rodilište na svom Instagramu objavila molitvu uz fotografiju na kojoj je zamišljeno gledala kroz prozor i držala ruke na trbuhu.

Pjevačica i njezin suprug Vjekoslav Rimac prije šest godina postali su roditelji dječaka Ivana koji se sada veseli mlađem bratu, a da čekaju drugo dijete objavila je krajem prošle godine kada je potvrdila i da je zanijela prirodnim putem.

Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije!

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?