Pjevačica Marija Husar Rimac i njezin suprug Vjekoslav Rimac dobili su drugog sina.

Galerija


Pjevačica i članica nekadašnje grupe Divas, Marija Husar Rimac rodila je sina u 46. godini, a sretnu je vijest potvrdila njezina sestra Ivana Husar.

Vezani članci In Magazin: Zvijezde koje se vole javno - 8 Poljupci i zagrljaji pred svima: Evo koje se domaće zvijezde strastima rado prepuštaju i u javnosti Marija Husar Rimac, Ivana Husar i Nina Badrić s prijateljicama Nina Badrić ne može sakriti emocije zbog prinove njene bliske prijateljice: "Dobro nam došao.."

"Potvrđujem, danas je rodila", izjavila je Ivana kratko za magazin Gloria, a ime malenog dječaka zasad nije otkrila.

Marija je uoči odlaska u rodilište na svom Instagramu objavila molitvu uz fotografiju na kojoj je zamišljeno gledala kroz prozor i držala ruke na trbuhu.

"Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni. Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene, a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima,a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka", napisala je Marija.

Pjevačica i njezin suprug Vjekoslav Rimac prije šest godina postali su roditelji dječaka Ivana koji se sada veseli mlađem bratu, a da čekaju drugo dijete objavila je krajem prošle godine kada je potvrdila i da je zanijela prirodnim putem.

"Trudnoća je dar od Boga", istaknula je tada presretna Marija.

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?

Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila