broji sitno!

Marija Husar posljednje dane trudnoće obilježila prekrasnom fotkom i molitvom: "Od sad će me svi naraštaji zvati blaženom"

Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Ivana Husar Mlinac (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) +0 Ivana Husar Mlinac (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Marija Husar Rimac na Instagramu je pokazala trbuh u visokom stupnju trudnoće, a uz fotografiju je napisala molitvu.

Pjevačica i bivša Divasica, 45-godišnja Marija Husar Rimac posljednje dane trudnoće odlučila je obilježiti molitvom koju je objavila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Marija Husar Rimac posebno putovanje Naša cijenjena pjevačica obilježila je 20 godina obraćenja: ''Kad hodaš putevima gdje je stvarno Isus Krist hodao, bolje razumiješ svoju vjeru''

"Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni. Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene, a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima,a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka", napisala je pored fotografije na kojoj zamišljena gleda kroz prozor i drži se za trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac)

Pratitelji u komentarima nisu skrivali svoje oduševljenje molitvom, ali i fotkom na kojoj je pokazala trbuh u visokom stupnju trudnoće.

Pjevačica, koja je već majka dječaka Ivana, opet nosi sina kojemu je uoči rođenja organizirala i zabavu na koju je pozvala sestru Ivanu, najbolje prijateljice i vjenčanu kumu Ninu Badrić.

Za oca svoje djece, Vjekoslava Rimca, udala se 2009. godine, a vijest o drugoj trudnoći iznenadila je sve, pa i same roditelje.

"Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno, Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji", napisala je Marija prije nekoliko mjeseci na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim trbuhom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene