Čekajući nastupe...

Nina Badrić uživa u Beogradu, a objavila je i nekoliko fotki iz luksuznog hotela u kojem boravi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić na Instagramu je otkrila da je u Beogradu, a objavila je i fotografiju iz otvorenog kafića.

Pauzu od nastupa koji su otkazani zbog pandemije koronavirusa pjevačica Nina Badrić (48) iskoristila je za opušteno putovanje u susjednu Srbiju.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Iz Beograda se javila na svojem Instagramu, gdje je podijelila već nekoliko fotografija, a jednom je privukla posebnu pažnju.

"Hoće li biti neke kave/kahve/kafe uskoro? Pitam za frendicu", napisala je pored fotke na kojoj s prijateljicama pije kavu u kafiću. I dok su kafići u Hrvatskoj zatvoreni zbog protuepidemijskih mjera, u Srbiji i dalje normalno rade pa su pjevačici mnogi pozavidjeli na prilici da sjedne na kavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Joj, kako nam to svima fali", "Uživaj kad mi ne možemo", pisali su joj pratitelji, a ni ovoga puta nisu izostali komplimenti na račun njezina izgleda na fotki. Mnoge je pratiteljice zanimalo i gdje je kupila štikle koje nosi.

Nina se na Instagramu pohvalila i hotelom u kojem je odsjela, čiji je interijer očarao njezine pratitelje, a oduševili su ih i njezini beogradski outfiti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene