Nina Agdal na Instagramu je objavila fotografije na kojima nosi seksi jednodijelni kupaći kostim koje je lajkalo više od 30 tisuća ljudi.

Galerija


Supermodel Nina Agdal (28) užarila je društvene mreže fotkama na kojima nosi seksi jednodijelni kupaći kostim s visokim prorezima na bokovima.

Vezani članci Nina Agdal Zbog bizarnog razloga bila je ismijavana i gubila poslove, a proslavila ju je veza sa 17 godina starijim glumcem Leonardo DiCaprio u \"Vuku s Wall Streeta\" (Foto: Profimedia) Serijski zavodnik manekenki koji drži do svojih kriterija - nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina!

"Budi flamingo u jatu papiga", napisala je manekenka u opisu fotki na kojima izazovno pozira u ružičastom badiću, za koje je skupila više od 30 tisuća lajkova.

Fotke su snimljene tijekom njezina odmora u tropskim krajevima gdje je prošli mjesec pobjegla sa svojim dečkom Jackom Brinkleyem-Cookom, sinom još jednog slavnog supermodela Christie Brinkley, s kojim je u vezi tri godine.

Manekenka Agdal inače je porijeklom iz Danske, a većina ljudi saznala je za nju nakon što je otkriveno da je izlazila s holivudskim ljepotanom Leonardom DiCaprijom. Od njega je mlađa 17 godina, a često su prekidali te su se 2017. godine konačno razišli.

Zanimljivo je da su Ninu nekoć posramljivali zbog njezina tijela koje se nije uklapalo u tadašnje manekenske standarde. Naime, u manekenskim krugovima smatrali su da je, vjerovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobivanju angažmana. Ipak, Nina se uspjela probiti i ostvariti uspješnu karijeru na kojoj je zaradila bogatstvo, a procijenjeno je da je vrijedna oko 12 milijuna dolara.

U intervjuima je iskreno govorila o temi svoga tijela te je jasno naglasila da se dobro osjeća u svojoj koži. Zavidnu formu manekenka održava redovitim treninzima i trčanjem.

Zarobila je srce najpoželjnijeg neženje na svijetu, a detalji njihove tragične smrti do danas su ostali misterij

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!