Nina Agdal slovi kao jedna od najljepših manekenki današnjice, a bila je osvojila i slavnog Leonarda DiCaprija.

Galerija


Za lijepu manekenku Nina Agdal, inače porijeklom iz Danske, većina ljudi saznala je nakon što je otkriveno da izlazi s jednim od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda, talentiranim glumcem Leonardom DiCaprijem.

Vezani članci Nina Agdal i Jack Brinkley-Cook Prepustili se vrelim strastima kao da sutra ne postoji, nisu nimalo marili hoće li ih netko vidjeti Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Slavna ljepotica javno priznala: "Vjerojatno ne bih bila s dečkom da nema novaca"

No osim veze sa 17 godina starijim Leom, s kojim je nekoliko puta prekidala, Ninu je proslavila i priča o njezinu tijelu, za koje su u manekenskim krugovima smatrali da je, vjerovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobivanju angažmana.

Nina je u jednom od intervjua za portal Glamour.com iskreno progovorila o temi svoga tijela i otkrila kako su pojedini modni časopisi odlučili fotošopirati njezine fotografije te joj se javno rugali na račun njezina zdravog izgleda. Ona zato u svakoj prilici voli naglasiti da se dobro osjeća u svojoj koži i tijelu i da ga ni za što ne bi mijenjala, a formu se trudi održavati redovitim treninzima i trčanjem.

Koliko voli svoje tijelo, pokazala je i na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija na kojima samouvjereno pozira bez puno odjeće na sebi. 

Nina se nakon Leonarda zaljubila u sina svoje starije kolegice, manekenke Christie Brinkley, Jacka Brinkleyja Cooka. S njim je sretna od 2017. godine i često objavljuje njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama iako on ne voli biti u centru pažnje, no očito svojoj dragoj s vremena na vremena ipak popusti. 

Serija po hit-knjizi šokirala publiku zbog scena seksa, mnogi su se crvenjeli pred roditeljima