Ljepotica bez mane

Zbog bizarnog razloga bila je ismijavana i gubila poslove, a proslavila ju je veza sa 17 godina starijim glumcem

Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) +0 Nina Agdal (Foto: Profimedia) Galerija

Nina Agdal slovi kao jedna od najljepših manekenki današnjice, a bila je osvojila i slavnog Leonarda DiCaprija.

Za lijepu manekenku Nina Agdal, inače porijeklom iz Danske, većina ljudi saznala je nakon što je otkriveno da izlazi s jednim od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda, talentiranim glumcem Leonardom DiCaprijem.

Pogledaj i ovo showbuzz nedavno rodila Holivudski zavodnik ju je umalo oženio, zanosna manekenka pokazala kako izgleda bez šminke

No osim veze sa 17 godina starijim Leom, s kojim je nekoliko puta prekidala, Ninu je proslavila i priča o njezinu tijelu, za koje su u manekenskim krugovima smatrali da je, vjerovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobivanju angažmana.

Nina je u jednom od intervjua za portal Glamour.com iskreno progovorila o temi svoga tijela i otkrila kako su pojedini modni časopisi odlučili fotošopirati njezine fotografije te joj se javno rugali na račun njezina zdravog izgleda. Ona zato u svakoj prilici voli naglasiti da se dobro osjeća u svojoj koži i tijelu i da ga ni za što ne bi mijenjala, a formu se trudi održavati redovitim treninzima i trčanjem.

Koliko voli svoje tijelo, pokazala je i na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija na kojima samouvjereno pozira bez puno odjeće na sebi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Nina se nakon Leonarda zaljubila u sina svoje starije kolegice, manekenke Christie Brinkley, Jacka Brinkleyja Cooka. S njim je sretna od 2017. godine i često objavljuje njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama iako on ne voli biti u centru pažnje, no očito svojoj dragoj s vremena na vremena ipak popusti. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene