uživa na moru

Nekad su je ismijavali, no ova ljepotica iz svega se uzdigla te ponosno pokazuje tijelo na kojem joj mnogi zavide

Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) +0 Nina Agdal (FOTO: Instagram) Galerija

Nina Agdal u centar pažnje došla je prije nekoliko godina zbog veze s Leonardom DiCaprijem, a danas je u sretnoj vezi te mami uzdahe svojom nevjerojatnom linijom.

Supermodel Nina Agdal izolaciju je provela u društvu dečka Jacka Brinkleyja Cooka, a prvo pojavljivanje u javnosti nakon karantene iskoristila je da svima pokaže svoje zanosno tijelo. Pozirala je u bikiniju na plaži te se fotkom pohvalila i na Instagramu, a 1,6 milijuna pratitelja oduševila je svojom pojavom.

Pogledaj i ovo Nina Agdal Dugo se šuškalo Kralja filma zamijenila kraljem YouTubea: Lijepa manekenka poljupcima potvrdila vezu s kontroverznim YouTuberom!

"Napunila baterije i spremna za nove pobjede", napisala je 28-godišnja ljepotica u opisu fotografija. "Podijeli s nama tajne vježbanja", "Potpuna kraljica", "Prekrasna si", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Tijekom karantene redovito je otkrivala detalje suživota s dečkom i njegovom obitelji, a sudeći prema fotkama, svi su kvalitetno proveli vrijeme zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recharged and ready to go 💯 🌊

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Manekenka Agdal inače je porijeklom iz Danske, a većina ljudi saznala je za nju nakon što je otkriveno da je izlazila s holivudskim ljepotanom Leonardom DiCaprijom. Od njega je mlađa 17 godina, a često su prekidali te su se 2017. godine konačno razišli.

Ninu je proslavila i priča o njezinu tijelu, za koje su u manekenskim krugovima smatrali da je, vjerovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobivanju angažmana. U intervjuima je iskreno govorila o temi svoga tijela te je jasno naglasila da se dobro osjeća u svojoj koži. Zavidnu formu manekenka održava redovitim treninzima i trčanjem.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene