U društvu prijatelja

Dobro raspoložena Nikolina Pišek na prvom eventu nakon tragedije, jedan detalj na njoj posebno se isticao dok je nasmiješeno pozirala

Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) +0 Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Galerija

Nikolina Pišek Ristović pojavila se na modnoj reviju u Zagrebu četiri mjeseca nakon što su se ona i kći otrovale ugljikovim monoksidom.

Za Nikolinu Pišek Ristović godina je započela dramatično.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović njezina borba Nikolina Pišek oglasila se poslije teških optužbi svekra koje on ne prestaje iznositi u srpskim medijima

Početkom veljače ona i njezina kćerkica Una završile su u bolnici nakon što su se u svojem stanu u Zagrebu otrovale ugljikovim monoksidom.

Na sreću, sve je prošlo bez kobnih posljedica, a Pišek se sada pojavila i na prvom eventu nakon tragedije te je, kao i uvijek, plijenila pažnju svojim izgledom.

Na modnu reviju koja se ovog četvrtka održala u Zagrebu stigla je u upečatljivoj haljini s dubokim dekolteom kroz koji je provirio i njezin čipkasti grudnjak dok je fotografima pozirala u društvu uvijek zanimljivog Nevena Ciganovića.

Dobro raspoložena Nikolina nije skidala osmijeh s lica i uživala je u druženju s ljudima nakon dugog razdoblja bez evenata i velikih okupljanja.

Zadnji put smo je imali priliku vidjeti u zabavnom serijalu "Fakap" u kojem je gostovala u svibnju ove godine. Tada je s voditeljicama Idom Prester i Mijom Kovačić podijelila brojne neugodne situacije iz svojeg života te se, među ostalim, ispričala i Severini zbog jedne, kako je naglasila, pogrešno protumačene situacije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene