Nikolina Pišek Ristović pojavila se na modnoj reviju u Zagrebu četiri mjeseca nakon što su se ona i kći otrovale ugljikovim monoksidom.

Galerija


Za Nikolinu Pišek Ristović godina je započela dramatično.

Vezani članci Nikolina Pišek Ristović Pogledajte kakvu poruku Nikolina Pišek ima za Severinu: "Ako joj netko može javiti da pogleda ovaj video ili tako nešto..." Nikolina Ristović - 1 Netom prije kobne noći Nikolina Pišek dala je ekskluzivni intervju za IN magazin i otkrila neke nepoznate detalje!

Početkom veljače ona i njezina kćerkica Una završile su u bolnici nakon što su se u svojem stanu u Zagrebu otrovale ugljikovim monoksidom.

Na sreću, sve je prošlo bez kobnih posljedica, a Pišek se sada pojavila i na prvom eventu nakon tragedije te je, kao i uvijek, plijenila pažnju svojim izgledom.

Na modnu reviju koja se ovog četvrtka održala u Zagrebu stigla je u upečatljivoj haljini s dubokim dekolteom kroz koji je provirio i njezin čipkasti grudnjak dok je fotografima pozirala u društvu uvijek zanimljivog Nevena Ciganovića.

Dobro raspoložena Nikolina nije skidala osmijeh s lica i uživala je u druženju s ljudima nakon dugog razdoblja bez evenata i velikih okupljanja.

Zadnji put smo je imali priliku vidjeti u zabavnom serijalu "Fakap" u kojem je gostovala u svibnju ove godine. Tada je s voditeljicama Idom Prester i Mijom Kovačić podijelila brojne neugodne situacije iz svojeg života te se, među ostalim, ispričala i Severini zbog jedne, kako je naglasila, pogrešno protumačene situacije.

Fatalna brineta našla se usred tuđeg razvoda, no nitko ne krivi glazbenika što je pao na nju jer ona začini i običnu šetnju

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila