Konačno sretna

Proslavila rođendan u društvu 7 godina mlađeg dečka koji je lijep kao slika, on ju ne ispušta iz ruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger proslavila je 42. rođendan u društvu dečka Toma Evansa, a fotografije je podijelila na profilu na Instagramu.

Ljubav između pjevačice Nicole Scherzinger i bivšeg igrača ragbija Toma Evansa kao da je iz dana u dan sve jača pa je i njihova veza sada već postala itekako ozbiljna, nakon što su se počeli družiti prošli godine.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Nikad prisnije izgledali su i na fotografijama s proslave Nicoleina 42. rođendana, na kojima su ona i 35-godišnji Tom pokazali impresivna tijela pozirajući na plaži. Nicole je za tu priliku odabrala bijeli bikini koji se očito svidio i Tomu, koji ju nije ispuštao iz ruku.

Osim na plaži, par je uživao i u dobroj hrani na pikniku, a Nicole se predivnim fotografijama pohvalila na Instagramu, gdje je objavila i prigodnu zahvalu Bogu za sve što ima u životu.

"Hvala ti, Bože, za još jednu godinu okupanu suncem. Za novi dan, svježi zrak u mojim plućima i srcu koje kuca jače nego ikada, na svemu sam zahvalna. Hvala ti na milosti i ovom neočekivanom daru od vremena. Hvala za radost i ogromnu ljubav koju dobivam od obitelji, prijatelji i mnogih ljudi diljem svijeta. Hvala što si tako dobar prema meni i što nikada nisi odustao od mene, pokazao si mi pravo značenje ljubavi, sreće i mira, i vječno sam ti zahvalna. Tvoja malena Nicole", napisala je Nicole u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

O vezi 42-godišnje pjevačice i sedam godina mlađeg sportaša počelo se šuškati krajem prošle godine, nakon čega su uhvaćeni kako razmjenjuju poljupce, a on je viđen i na jednom od nastupa njezina ponovno okupljenog benda The Pussycat Dolls.

Vezu su i službeno potvrdili pojavivši se zajedno na zabavi časopisa InStyle studija Warner Bros nakon dodjele ovogodišnjih Zlatnih globusa.

Nicole je prethodno bila u sedam godina dugoj vezi s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, a navodno je prekinula s njime jer se nije htio ženiti. Ljubav je zatim pronašla s 28-godišnjim bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim, s kojim je također bila u višegodišnjoj vezi, no par je prekinuo u tišini početkom 2019. godine iz nepoznatih razloga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene