Višegodišnje natezanje

Nova šansa za bivše ljubavnike: Prekidali su i mirili se, snimali seksi filmiće, a sada se opet vole?

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton dugo su bili jedan od najpoznatijih svjetskih parova, no njihova veza nije završila sretno.

Nekoć "it" par svijeta slavnih, a danas davna prošlost - tako se ukratko može opisati ljubavna veza pjevačice Nicole Scherzinger i Lewisa Hamiltona, prvaka Formule 1. Davne 2008. ovaj se uspješan par ludo zaljubio jedno u drugo, a svojim su trzavicama i turbulencijama u vezi animirali javnost sve do 2015. kada su finalno proglasili krah veze. 

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Stresna situacija Pjevačica konačno progovorila o kućnom videu u kojem izmjenjuje nježnosti s vozačem Formule 1

Nakon prekida veze Lewis je i dalje navodno bio opsjednut s lijepom Nicole, što je potvrdila i manekenka Veronica Valle, koja je otkrila da je bila s njim u kratkoj vezi i da je bio zaluđen s idejom seksa u troje, njih dvoje i Nicole. 

Nicole i Lewis svojevremeno su punili naslovnice diljem svijeta nakon što je u javnost procurila snimka u kojoj izmjenjuju nježnosti u krevetu.

"Nicole i Lewis su bili užasnuti kada su saznali da je snimka procurila u javnost. Htjeli su da se što prije ukloni. Najviše od svega zanimalo ih je tko ju je objavio i zašto. Nicole je bila više pogođena i povrijeđena. U ovom trenutku želi se samo fokusirati na posao i zaboraviti što se dogodilo", izjavio je tada blizak bivšem paru za The Sun.

Nicole danas ne povezuju ni s jednim muškarcem, dok su Lewisa povezivali s manekenkom Cindy Kimberly.

Ovog se tjedna opet počelo šuškati da su Hamilton i Nicole obnovili ljubav jer su se na dodjeli British Fashion Awardsa pojavili zajedno, što je mnoge iznenadilo. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) +7 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Celebrity Ovaj glumac nekoć je bio seks-simbol i san svake žene, a sada ga na ulici ne biste prepoznali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene