Radi se o 40-godišnjoj pjevačici Nicole Scherzinger i 27-godišnjem tenisaču Grigoru Dimitrovu čija ljubav traje već 3 godine.

Galerija


Atraktivni par ljeto provodi na jahti na St. Tropezu.

Vezani članci Nicole Scherzinger Što starija, to ljepša! Poznata 42-godišnjakinja pohvalila se prizorima zbog kojih su je prozvali božicom Nicole Scherzinger Pjevačica izmamila uzdahe u kombinaciji od lateksa: "Ne postoji riječ kojom bih te opisao"

Radi se o 40-godišnjoj pjevačici Nicole Scherzinger i 27-godišnjem bugarskom tenisaču Grigoru Dimitrovu čija ljubav traje već 3 godine.

Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia)
Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako se dugo šuškalo kako mlađahni tenisač iskorištava svoju 13 godinu stariju djevojku radi slave i novaca, čini se kako su to sve bile samo ružne glasine, jer par izgleda zaljubljeno kao i prvog dana. Podsjetimo, par je zajedno od studenog 2015. godine, a Nicole je u atraktivnom sportašu pronašla sreću nakon ljubavnog brodoloma s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom s kojim je bila u burnoj vezi 7 godina.

Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia)
Scherzinger Lewis Hamilton (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Grigor je pak prije Nicole ljubio dvije kolegice - rusku tenisačicu Mariju Sharapovu s kojom je bio u višegodišnjoj vezi te Serenu Williams s kojom ljubav nije dugo potrajala.

Par je uživao u ljetnim radostima na luksuznoj jahti, a Grigorove isklesane trbušnjake zasjenio je seksi, bijeli badić njegove atraktivne djevojke koja je poznata kao velika ljubiteljica vježbanja i zdravog života, ali i putovanja koje si itekako može priuštiti.

Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia)
Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tako je crnokosa Nicole nedavno po tko zna koji put posjetila grčky Mykonos, no tada je uživala u društvu prijateljica.

Par nije propustio niti fotografirati se za društvene profile, a kako je sama pjevačica više puta istaknula u intervjuima, ne žuri joj se u bračnu zajednicu.