Nicole Scherzinger i Prince bili su dobri prijatelji, a na njegov rođendan pjevačica je snimila neobično ljubičasto svjetlo na oltaru.

Galerija


Pjevačica Nicole Scherzinger u nedjelju je s fanovima podijelila duhovni moment koji je doživjela dok je bila u crkvi, a pažnju je skrenula na nešto zaista neobično.

Vezani članci Nicole Scherzinger - 1 Teško je bilo skrenuti pogled s njezinog dekoltea gdje bi grudnjak samo smetao, a tamo se nalazio i jedan interesantan detalj Nicole Scherzinger U 44. godini mami uzdahe svojim božanstvenim tijelom, a ne može je se nagledati ni njezin sedam godina mlađi dečko

"Bila sam u crkvi danas. Pognula sam glavu dok sam molila, a kada sam pogledala prema oltaru iznenadila sam se. Prince, još uvijek svojim svjetlom obasjavaš sve. Sretan ti rođendan, jako mi nedostaješ. Počivaj u svojoj moći", napisala je pjevačica uz fotografiju koju je objavila. Legendarni Prince 7. lipnja bi proslavio 62. rođendan.

Pjevačica i Prince bili su dobri prijatelji, a ljubičasta je oduvijek bila njegova najdraža boja. Legendarni glazbenik preminuo je u travnju 2016. godine.

Nekad najplaćeniji glumac više ne nalikuje na sebe: Ne mari za izgled kao prije i skriva se od javnosti