Neobična priča...

Djevojka Brada Pitta uhvaćena s 41 godinu starijim suprugom, izgledaju sretno unatoč njezinoj romansi s glumcem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Poturalski i Roland Mary snimljeni su zajedno ispred njegova luksuznog restorana u Berlinu, a pridružili su im se i prijatelji.

Nova djevojka Brada Pitta, 27-godišnja Nicole Poturalski i njezin 68-godišnji suprug Roland Mary izgledali su sretnije i prisnije nego ikad prije, odnosno otkako se pročulo da ona ljubi slavnog holivudskog ljepotana.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Manekenka je viđena kako izlazi iz berlinskog restorana Borchardt, koji je u vlasništvu njezina supruga s kojim je u braku osam godina, i koji joj se pridružio dok je čavrljala u društvu prijateljica. Bio je to zapravo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon što je na vidjelo izašla Nicoleina romansa s 56-godišnjim Bradom. Oboje su bili dobro raspoloženi, opušteni i nisu skidali osmijehe s lica.

U kolovozu ove godine strani mediji otkrili su iznenađujuću vijest da je nova djevojka Brada Pitta već udana i ima sina, no da njezin suprug Roland ne mari previše za izvanbračne afere koje ona ima te nije uopće ljubomoran.

Navodno imaju otvoreni brak, a Nicole je Rolanda upoznala u njegovu luksuznom restoranu, baš kao i Brada. A Roland očito ima više iskustva s romantičnim iskušenjima i ljubavnim nevoljama jer iza sebe ima četiri propala braka.

"Roland je filozofski tip čovjeka. Nekoliko se puta ženio i ima petero djece. Ne zanimaju ga negativnost ili ljubomora. On i Nicole još uvijek su u braku, ali njihovu vezu mogli biste opisati kao otvoreni brak", izjavio je njegov blizak prijatelj.

Glasine o romansi Nicole i Brada počele su se širiti krajem kolovoza kada su zajedno viđeni u francuskoj zračnoj luci Le Castallet. Svjedoci koji su ih vidjeli potvrdili su da se su ponašali poput zaljubljenih tinejdžera i da se nisu odvajali jedno od drugoga prije nego što su otputovali na imanje koje je Brad kupio 2011. godine za 67 milijuna dolara i na kojem se vjenčao s bivšom suprugom Angelinom Jolie.

Roland je navodno svojim prijateljima i obitelji rekao da je situacija između njega i Nicole normalna i da se ne događa ništa neuobičajeno.

"Ne postoje napetosti između Rolanda i Nicole. Sve je u redu između njih", izjavio je njegov prijatelj za Daily Mail.

Brad i Roland poznaju se od 2009. godine, a sreli su se prvi u njegovu restoranu u koji je glumac došao nakon snimanja filma Quentina Tarantina "Nemilosrdni gadovi".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene