Nicole Poturalski i Roland Mary snimljeni su zajedno ispred njegova luksuznog restorana u Berlinu, a pridružili su im se i prijatelji.

Galerija


Nova djevojka Brada Pitta, 27-godišnja Nicole Poturalski i njezin 68-godišnji suprug Roland Mary izgledali su sretnije i prisnije nego ikad prije, odnosno otkako se pročulo da ona ljubi slavnog holivudskog ljepotana.

Vezani članci Branko Đurić Đuro - 5 Branko Đurić pohvalio se dosad neviđenim selfijem s Bradom Pittom: ''Uletio nam je u kadar, vidi glave!'' Nicole Poturalski U minijaturnom bikiniju odlučila pokazati čemu to nije odolio ni najpoželjniji muškarac današnjice

Manekenka je viđena kako izlazi iz berlinskog restorana Borchardt, koji je u vlasništvu njezina supruga s kojim je u braku osam godina, i koji joj se pridružio dok je čavrljala u društvu prijateljica. Bio je to zapravo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon što je na vidjelo izašla Nicoleina romansa s 56-godišnjim Bradom. Oboje su bili dobro raspoloženi, opušteni i nisu skidali osmijehe s lica.

U kolovozu ove godine strani mediji otkrili su iznenađujuću vijest da je nova djevojka Brada Pitta već udana i ima sina, no da njezin suprug Roland ne mari previše za izvanbračne afere koje ona ima te nije uopće ljubomoran.

Navodno imaju otvoreni brak, a Nicole je Rolanda upoznala u njegovu luksuznom restoranu, baš kao i Brada. A Roland očito ima više iskustva s romantičnim iskušenjima i ljubavnim nevoljama jer iza sebe ima četiri propala braka.

"Roland je filozofski tip čovjeka. Nekoliko se puta ženio i ima petero djece. Ne zanimaju ga negativnost ili ljubomora. On i Nicole još uvijek su u braku, ali njihovu vezu mogli biste opisati kao otvoreni brak", izjavio je njegov blizak prijatelj.

Glasine o romansi Nicole i Brada počele su se širiti krajem kolovoza kada su zajedno viđeni u francuskoj zračnoj luci Le Castallet. Svjedoci koji su ih vidjeli potvrdili su da se su ponašali poput zaljubljenih tinejdžera i da se nisu odvajali jedno od drugoga prije nego što su otputovali na imanje koje je Brad kupio 2011. godine za 67 milijuna dolara i na kojem se vjenčao s bivšom suprugom Angelinom Jolie.

Roland je navodno svojim prijateljima i obitelji rekao da je situacija između njega i Nicole normalna i da se ne događa ništa neuobičajeno.

"Ne postoje napetosti između Rolanda i Nicole. Sve je u redu između njih", izjavio je njegov prijatelj za Daily Mail.

Brad i Roland poznaju se od 2009. godine, a sreli su se prvi u njegovu restoranu u koji je glumac došao nakon snimanja filma Quentina Tarantina "Nemilosrdni gadovi".

Jedna od najseksi skijašica objavila fotku stražnjice i pokazala kako joj tijelo stvarno izgleda - ima razlog za to!