Izvor blizak omiljenom šarmeru za UsWeekly je istaknuo kako glumac nimalo ne mari za time hoće li se njegova bivša naljutiti što je novu djevojku odveo na imanje na kojem su se Pitt i Jolie vjenčali.

Galerija


Brad Pitt je novu djevojku Nicole Poturalski odveo navodno na svoje imanje na jugu Francuske, Chateau Miraval, skoro pa točno šest godina otkako se upravo ondje vjenčao s Angelinom Jolie.

Vezani članci Angelina Jolie i kći Vivienne - 1 Angelina Jolie našla je načina kako skratiti vrijeme dok čeka sudsku odluku oko djece koju je dobila s Bradom Pittom Angelina Jolie i Brad Pitt Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

Izvor blizak omiljenom šarmeru za UsWeekly je istaknuo kako glumac nimalo ne mari za time hoće li se njegova bivša zbog toga naljutiti. "Brad zna točno što radi i zna točno kakva će Angelinina reakcija biti na njegov potez nakon što je odveo Nicole na poznato imanje. Uopće ga nije briga ako Angelina poludi, a očekuje da hoće", tvrdi izvor.

Pitt i Jolie su papire za razvod predali nakon dvije godine braka, a zajedno imaju šestero djece. Još su na sudu zbog skrbništva nad djecom, a Brad je nedavno prijateljima navodno rekao kako mu je prekipjelo što glumica toliko oteže stvari na sudu te je odlučio uzvratiti istom mjerom.

Brad i Nicole su na raskošno francusko imanje stigli prije tjedan dana, a otkako se otkrilo tko je njegova nova djevojka, njezine fotke su obišle cijeli svijet. Nicole Poturalski je i dalje u braku sa svojim 68-godišnjim suprugom, no kako imaju otvoreni brak, njemu navodno ne smeta što Nicole ljubuje s Pittom.

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?