Ali nije ga briga

Brad Pitt je lijepu Nicole odveo na francusko imanje na šestu godišnjicu braka s Jolie, zna kako će ona reagirati

Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Galerija

Izvor blizak omiljenom šarmeru za UsWeekly je istaknuo kako glumac nimalo ne mari za time hoće li se njegova bivša naljutiti što je novu djevojku odveo na imanje na kojem su se Pitt i Jolie vjenčali.

Brad Pitt je novu djevojku Nicole Poturalski odveo navodno na svoje imanje na jugu Francuske, Chateau Miraval, skoro pa točno šest godina otkako se upravo ondje vjenčao s Angelinom Jolie.

Pogledaj i ovo Brad Pitt (Foto: Getty Images) uzoran otac Brad Pitt odmah nakon odmora s lijepom Nicole otišao Angelini u posjet, nimalo ga ne brine što će ona misliti o svemu

Izvor blizak omiljenom šarmeru za UsWeekly je istaknuo kako glumac nimalo ne mari za time hoće li se njegova bivša zbog toga naljutiti. "Brad zna točno što radi i zna točno kakva će Angelinina reakcija biti na njegov potez nakon što je odveo Nicole na poznato imanje. Uopće ga nije briga ako Angelina poludi, a očekuje da hoće", tvrdi izvor.

Pitt i Jolie su papire za razvod predali nakon dvije godine braka, a zajedno imaju šestero djece. Još su na sudu zbog skrbništva nad djecom, a Brad je nedavno prijateljima navodno rekao kako mu je prekipjelo što glumica toliko oteže stvari na sudu te je odlučio uzvratiti istom mjerom.

Brad i Nicole su na raskošno francusko imanje stigli prije tjedan dana, a otkako se otkrilo tko je njegova nova djevojka, njezine fotke su obišle cijeli svijet. Nicole Poturalski je i dalje u braku sa svojim 68-godišnjim suprugom, no kako imaju otvoreni brak, njemu navodno ne smeta što Nicole ljubuje s Pittom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene