Roland Mary snimljen je u trenutku kada je s nekim razgovarao na mobitel ispred svog restorana u Berlinu.

Galerija


Vijest da 56-godišnji Brad Pitt ljubi 29 godinu mlađu njemačku manekenku Nicole Poturalski iznenadila je njegove obožavatelje i javnost, ali ono što je sve ostavilo bez teksta je činjenica da je lijepa Nicole već u braku, i to s 41 godinu starijim muškarcem.

Vezani članci Nicole Poturalski U minijaturnom bikiniju odlučila pokazati čemu to nije odolio ni najpoželjniji muškarac današnjice Nicole Poturalski Mjesecima je već maltretiraju zbog veze s Bradom Pittom, sada je spremno odgovorila svim hejterima

Nicole je glavna tema svjetskih medija otkako su ona i Brad viđeni kako odlaze na njegovo imanje u Francusku, gdje se, usput rečeno, vjenčao s bivšom suprugom Angelinom Jolie, i veliko zanimanje za nju zapravo raste iz dana u dan. Mnogi su se šokirali kada su čuli da je Nicole već udana za 68-godišnjeg Rolanda Maryja, pogotovo nakon što se ispostavilo kako su se ona i Brad upoznali upravo u njegovu berlinskom restoranu, a on se u nju zaljubio na prvi pogled.

Roland koji je ovih dana snimljen ispred svog restorana u Berlinu, i to prvi put nakon vijest o Nicoleinoj i Bradovoj vezi, navodno nema ništa protiv toga da njegova supruga s kojom ima 7-godišnjeg sina ljubi jednu od najvećih holivudskih zvijezda jer je  od samog početka upoznat s cijelom situacijom, no zasad ju nije javno komentirao. Mnogima je teško povjerovati da se on s time tako lako pomirio, pogotovo nakon što je snimljen ozbiljna i zabrinuta izraza lica dok je s nekim telefonirao na ulici. 

"Brad Pitt upoznao je Nicole prošle godine u restoranu Borchardt, koji je u vlasništvu njezina supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi već godinama, a Rolanda odavno poznaje. Nicole mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su planule iskre među njima", otkrila je Nicoleina prijateljica.

Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"